The perfect guide to the casino

Frederik Rønnow har overrasket Kasper Hjulmand

Kasper Hjulmand roser sine to målmandsreserver.

Kasper Schmeichel er uden tvivl førstevalget i målet på det danske landshold, hvor han blandt andet står foran Jonas Lössl og Frederik Rønnow i køen om spilletid.

Hvem der så er decideret andenvalget er landstræner Kasper Hjulmand selv i tvivl om, men han roser begge reserver, hvor især Frederik Rønnow har overrasket ham.

– Vi må se på, hvem der er andenkeeper. Jeg var selv lidt (i tvivl, red.) i forhold til, hvordan Frederik (Rønnow, red.) afsluttede sæsonen (i Schalke 04, red.). Han kom ind og spillede i en periode i foråret og røg ud igen. Han fik en på kassen og fik hjernerystelse, så jeg var lidt i tvivl om, hvor han stod henne, fortæller Hjulmand og tilføjer:

Læs også: Attraktiv lønpakke: FCK vil købe Brøndby-favorit

– Men det har været imponerende at se, hvordan han er gået frem i træningerne, hvor meget han træner og hvor godt han ser ud, så jeg er fuld af fortrøstning med ham.

– Jonas Lössl har i FCM haft et super godt forår, hvor han har stået meget og har gjort det virkelig godt, så de står og kæmper om det. Jeg kan ikke sige, at den ene er foran den anden lige nu. De står godt begge to, og den bekymring, jeg havde omkring Frederik, den er gjort til skamme.

Læs også: Farvel og tak: Angriber færdig i Brøndby

– Selvfølgelig lytter jeg til Lars, ligesom jeg lytter til alle de andre omkring. Det er mig, der træffer den endelige beslutning, men selvfølgelig lytter jeg til Lars’ betragtninger, siger Hjulmand og uddyber:

– Som med spillerne, så handler det ikke bare om, hvem der er nummer et eller to – det handler også om, hvem der kan hvad, og hvad der er brug for i kampen og deres relation til forsvarerne.

– Så det er ikke bare 1:1, man kigger på dem.

BLIV KLAR TIL EM LIGE HER

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: ’Schmeichel er en af de bedste målmænd i verden’

Læs også: FCK har snakket med Wass – BIF-favoritten har besluttet sig for fremtiden

Læs også: Niels Frederiksen var på vippen i Brøndby – Jan Bech overvejede fyring

Læs også: Brøndby vil gå imod transferstrategien: Har tidligere stjernespiller på blokken

Læs også: Sikker på Schwäbe-farvel: Nævner to mulige afløsere fra Superligaen

Læs også: Tre af verdens største klubber jagter Brøndbys vidunderdreng med voldsomt prisskilt

OVERSIGT

Scroll to Top