Tre af verdens største klubber jagter Brøndbys vidunderdreng med voldsomt prisskilt

The perfect guide to the casino

Tre af verdens største klubber jagter Brøndbys vidunderdreng med voldsomt prisskilt

15 år gammel, 20 millioner kroner værd og måske på vej til en af verdens største klubber. Livet kan blive rigtig vildt for Mads Beyer.

Mads Beyer er blot 15 år gammel, men forventningerne til den danske midtbanespiller er enorme, selvom han kun render rundt på Brøndbys U/17-hold.

Brøndbys plan er, at han skal udvikle sig yderligere på Vestegnen og måske slå igennem på førsteholdet, men som det blev beskrevet i går, er det ikke sikkert, det når så langt.

Søren Sorgenfri skrev nemlig i sin Transfer Talk på NordicBet, at der allerede denne sommer kan komme bud på omkring 20 millioner kroner.

Læs også: Landsholdsspiller, midtbanekriger og førstekeeper forlader Brøndby

Freelance-journalisten skriver, at det er hollandske og italienske klubber, der jagter ham – og det er altså ikke mr. hvem-som-helst.

Det er de tre største klubber i Italien, for midtbanetalentet var i sidste måned på rundtur i både Inter, Milan og Juventus.

Ifølge Ekstra Bladet var han i april nede at se på forholdene i klubberne, og det var ingen prøvetræning. Han skulle blot kigge nærmere på forholdene.

Mads Beyer kom til Brøndby for et år siden, hvor man hentede ham i Lyngby. Han kan både spille 8’eren og den offensive midtbane.

Læs også: Solgte profil til Spanien: Endte i stor konflikt med Zorniger

Læs også: Afløser for Uhre? Brøndby lurer på Superliga-stjerne

Læs også: Troels Bech afslører sit bedste salg – Scorede 30 millioner kroner

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top