The perfect guide to the casino

Solgte profil til Spanien: Endte i stor konflikt med Zorniger

Troels Bech erkender, at Alexander Zorniger var meget vred over salget af Andrew Hjulsager til Celta Vigo i sin tid.

Brøndby IF solgte Andrew Hjulsager til spanske Celta Vigo på transfervinduets sidste dag i januar 2017, og man scorede lidt over otte millioner kroner på det.

Salget af Andrew Hjulsager lignede en god case for Brøndby, da midtbanespilleren var klar til at forlade klubben på en fri transfer fire måneder senere.

Daværende sportschef Troels Bech var derfor godt tilfreds med salget af Andrew Hjulsager, men det var der andre, der ikke var.

Troels Bech fortæller i Købmændenes Klub på Discovery+, at klubbens tyske cheftræner Alexander Zorniger mildt sagt var utilfreds med salget.

– Hjulsager blev solgt med fire måneder tilbage af kontrakten, og det var en af de store konflikter, jeg nåede at have med Zorniger, siger den daværende Brøndby-sportschef, der i afsnittet ikke lægger skjul på, at Alexander Zorniger var meget utilfreds.

Læs også: Kamil Wilczek bestilte fem ‘Aldrig Alene’-trøjer: Hvor er de i dag?

Alexander Zorniger lagde i 2017 heller ikke skjul på, at han ikke var tilfreds med, at Troels Bech havde solgt profilen uden at erstatte ham.

– Jeg er bestemt ikke tilfreds med situationen, som den ser ud lige nu. Nu begynder puslespillet virkelig på midtbanen. Jeg mener ikke, at vi har hentet nogen egentlig erstatning for ham, sagde den tyske cheftræner ved den lejlighed til Ekstra Bladet.

Troels Bech er derudover også meget godt tilfreds med 30 millioner kroners salget af Christian Nørgaard, som han kalder det bedste salg i sin Brøndby-tid.

LÆS MERE OM DET HER!

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: KEP skruer igen ned for Brøndbys guldchancer: ‘Se på deres kampe mod de andre i top-4’!

Læs også: Snydt af dansk avis: Hedlund fejlagtigt meldt ‘på vej væk’

Læs også: Brøndby snyder fans: ‘Forlænger’ med trio

Læs også: Avis: Brøndby-tysker forlænger ikke

OVERSIGT

Scroll to Top