Oddsene for at Norge eller Skotland vinder i deres EURO 2024 fodbold kvalifikationskampe

The perfect guide to the casino

Oddsene for at Norge eller Skotland vinder i deres EURO 2024 fodbold kvalifikationskampe

Klap lige hesten, makker. Er det ikke lidt tidligt at Google efter, hvordan Norge og Skotlands kamp mon kommer til at løbe af stablen den 17. juni 2023? Nej slet ikke? Jamen okay, så må du hellere sætte dig godt til rette, hvis du skal vide mere om, hvordan landet ligger i skrivende stund. Hvis det er fordi du skal bruge oddstips og spiltips til fotball, så kan du selvfølgelig også tjekke alle de lækre artikler ud, der ligger herinde. Eller læse med for den sags skyld. Fans findes i mange former og farver, og hvad end du hepper på Norge eller Skotlands nationalhold, så er fodbold god underholdning. Måske især hvis du samtidig interesserer dig for at oddse. For der er intet så godt som et par kolde øl eller sodavand foran flimmerkassen, mens kampen bølger frem og tilbage. Tilsæt lidt ekstra krydderi ved at spille på den ene af holdene og vupti – du har lige øget spændingen ved at se kampen lidt mere.

Hvor lang tid holdene har til at træne til de kommende kvalifikationskampe
Fordi Norge og Skotland først mødes til juni i 2023, har begge hold hele forår til at træne og blive sammenspillede. “Sammenspillede?” udbryder du måske spørgende. Ja, altså spillerne kender jo ikke alle hinanden fra starten af. Selvfølgelig er de alle professionelle fodboldspillere, men de er jo i deres respektive klubber, som ikke nødvendigvis har vanvittigt meget med hinanden til hverdag. Derfor skal spillerne lige finde hinanden, så de bliver bedre til at spille hinanden bedre og til at afkode, hvilket spiller, de skal arbejde tættest sammen med ud fra den rolle, de selv har. Det kan tage tid – og måske er det også derfor, du generelt ser de mest intense og bedste kampe hen mod slutningen af en turnering. I hvert fald når det gælder EM og VM, hvor det er landsholdene frem for klubberne, der mødes med bulder og brag.

Norges landsholds styrker og svagheder
Faktisk har Norge ikke været med i en turnerings slutrunde siden år 2000. Tyg lige på den – det er seriøst mange år siden. Og mon ikke nordmændene er ved at være klar til at sparke røv nu efter sådan en lang pause på bænken? Nogle af de kommende stjerner på Norges landshold var ikke født sidste gang, landet klarede sig godt. Kom igen, Norge! En person, som gør sit yppeste for, at landet skal forbedre sig er Ståle Solbakken, som er landsholdstræneren. Du kender ham måske bedre som træner og manager for FC København, hvor han var 2013 til 2020. Så det er altså en erfaren herre, der er på pinden.

Skotlands landsholds styrker og svagheder
Skotlands landshold har reelt kun deltaget ved EM to gange. Men de har ligesom Norge heller ikke klaret sig specielt godt. Faktisk har de kun været med i gruppespillet. Til gengæld kan fodboldholdet såm bryste sig af at være et af verdens to ældste landshold. For da Skotland og England mødtes til fodboldkamp i det Herrens år 1872, var det første gang i historien, at to landshold mødtes til venlig og fjendtlig kamp for at se, hvem der mestrede fodbolden og kunne tæve hinanden.

Er der nogen historiske resultater, som kan give os en ide om hvad der kan ske mellem Norge og Skotland i kvalifikationsrunden?
Norge og Skotland har kun mødt hinanden få gange på banen. I 1998 mødte de hinanden til VM i fodbold, og Skotland bankede Norge, da kampen endte 1 – 0 til det grønne land nord for England. Loch Ness’ monster kunne råbe hurra dengang, men måske bliver det i stedet Norges trolde, der skal stampe i jorden af glæde næste gang de to rammer hinanden på banen. Der er med andre ord ikke så mange historiske resultater at kigge på, som kan give en indikation på, hvordan kampen til efteråret kommer til at gå. For der er immervæk sket mange ting på de respektive landshold siden halvfemserne. Hvilken lilleputnation kommer til at gøre det største comeback? Det vil tiden vise.

Elsker du at oddse og spille på dit yndlingshold, når du ser fodbold, kan det øge fornøjelsen ved at se kampen. Skal du også spille på kampen mellem Norge og Skotland kan det være svært at forudsige, hvilken retning det vil svinge. Med Norges triste 23 år, så kan du måske have dine tvivl, når de møder Skotland. På den anden side kan lykken vende med den rette kombination af spillere. Uanset hvad så bliver det sandsynligvis rigtig god underholdning, når det først for alvor går i gang på kunstgræsplænen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top