Brøndby forbliver Kahlenbergs store kærlighed: "Mit hjerte banker altid for de blågule"

The perfect guide to the casino

Brøndby forbliver Kahlenbergs store kærlighed: “Mit hjerte banker altid for de blågule”

Selvom Thomas Kahlenberg stoppede sin aktive karriere for syv år siden, banker hans hjerte stadig med Brøndby IF. I et interview med Tipsbladet udtrykker han sin ubetingede kærlighed til klubben og hylder den aktuelle sæson.

“Brøndby er min klub herhjemme, og det er den klub, der står mit hjerte nærmest. Jeg vil altid holde med Brøndby, ligegyldigt hvordan de spiller, og hvem der er træner. Jeg glæder mig selvfølgelig altid mest, når jeg synes, de spiller god fodbold, men intet kan rokke ved den særlige plads, Brøndby har i mit hjerte,” udtaler Kahlenberg til Tipsbladet. Han følger Superligaen tæt og håber inderligt på et Brøndby-mesterskab.

Læs også: Brøndby går all-in for Pentz: Forhandlinger om permanent aftale i gang!

Kahlenberg er begejstret for klubbens indkøb i denne sæson, og fremhæver især spillere som Jacob Rasmussen, Patrick Pentz, Sean Klaiber, Daniel Wass og Yuito Suzuki. Han mener, at Brøndby har et stærkt hold med et stort potentiale.

“Jeg synes, Brøndby har gjort det godt. De har handlet fornuftigt og tilført truppen noget tiltrængt kvalitet,” siger Kahlenberg.

Brøndby møder Silkeborg på JYSK park kl 16:00

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top