The perfect guide to the casino

Gustav Salinas afslører sandheden om bruddet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mikkel og Amanda sammen igen? Se den afslørende Instagram-story her

Det kom som et lyn fra en klar himmel, da Gustav Salinas afslørede, at han og Kenneth var gået fra hinanden. Nu uddybes forholdets slutning.

Gustav Salinas var en af Danmarks største realitystjerner, men i dag har han fuldstændig skiftet spor og arbejder i dag som personlig træner og online coach.

I de seneste mange måneder har han dannet par med Kenneth Damsgaard, men for en håndfuld uger siden afslørede Gustav, at parret var fortid sammen.

I et interview med realityportalen.dk sætter den tidligere ‘For lækker til love’-deltager nu ord på det forliste forhold.

– Han blev enig om, at mit arbejdet fylder for meget for mig. Jeg synes ikke, at jeg var enig. Jeg ville gerne have fortsat, men jeg forstår ham også godt, når han siger til mig, at det sidste år har vi kun set én film sammen, siger Gustav Salinas.

Han erkender, at arbejdet som online coach fylder rigtig meget for ham, og derfor har han i øjeblikket ikke tid til at have en kæreste.

Læs også: Mikkel Ræv er iskold: Har lagt denne Insta-story ud efter Nicklaes’ chokbrud med Amanda

Han og Kenneth er dog stadig gode venner og ses ofte, da de blot bor to gader fra hinanden.

Gustav Salinas tror og håber på, at han og Kenneth en dag finder sammen igen som kærester.

– Jeg tror på, at nu har vi standby, og så er jeg jo meget selvsikker og har sagt; ‘Jeg venter nogle måneder, måske et år, og så kommer du tilbage’.

Gustav Salinas er 29 år. Den 11. juli fylder han igen år.

VIDEO: Er du vild med Instagram-modeller? I videoafspilleren øverst kan du se dem vise bryster på live-tv under baseball-kamp!

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top