The perfect guide to the casino

Livestream NFL gratis – Helt lovligt stream hos bet365

For første gang siden 2004 bliver NFL i 2022 ikke vist på dansk TV. Nent, der står bag Viasat-kanalerne, har nemlig valgt ikke at forlænge deres aftale med NFL. Heldigvis findes der en måde at se kampene gratis med et NFL stream, der endda er helt lovligt og i HD-kvalitet! Du kan nemlig se samtlige kampe, inklusiv Super Bowl, gratis hos bookmakeren Bet365. I denne guide fortæller vi, hvordan du skal gøre.

 

Livestream NFL gratis på bet365 her >>

 

Stream NFL gratis

Det er nemt at få adgang til et gratis NFL stream. Som sagt kan du nemlig se samtlige kampe hos Bet365, og det kræver faktisk blot, at du har en konto hos bookmakeren. For at komme i gang med gratis NFL stream skal du blot følge trinene forneden:

 1. Gå til bet365.dk
 2. Opret konto
 3. Gå til amerikansk fodbold
 4. Gå til NFL
 5. Vælg den kamp du vil se
 6. Klik på det lille TV-ikon for at få billede frem

Det er værd at bemærke, at TV-ikonet først dukker op, når kampen er startet. Du kan altså ikke se optakt eller lignende i dette NFL stream.

Derudover skal du også huske på, at du kun kan få gratis NFL stream hos bet365, hvis du har penge på din spillekonto. Der er intet minimumsbeløb for dette dog, så du kan have helt ned til én øre stående, og stadig kunne nyde NFL stream gratis i en uendelighed.

Du behøver altså ikke engang skulle oddse hos Bet365 for at kunne benytte dig af gratis NFL stream. Du kan bare have pengene stående på din konto, når du har lavet én indbetaling. Bet365 accepterer indbetalinger helt ned til 50 kroner, og dermed kan du altså streame alt din sport for blot en halvtredser.

 

Stor bonus når du opretter dig

Hvis du også kan lide at oddse, er Bet365 et oplagt sted at gøre det. Bookmakeren er den største i hele verden, og det skyldes de tårnhøje odds, det massive antal væddemål og selvfølgelig brugervenligheden.

Som ny spiller hos Bet365 kan du få en velkomstbonus på 100 % op til 1.000 kroner. Du skal blot indbetale mellem 50 og 1.000 kroner, og så fordobler bookmakeren dit første indskud. Bonussen udbetales i form af såkaldte væddemålskreditter, som du kan bruge i stedet for dine egne penge, når du skal oddse.

 

Regler og vilkår for bonus

Bonussen gives naturligvis kun til nye spillere, der ikke tidligere har oprettet sig og modtaget bonus hos Bet365. Du skal også være over 18 år og bosiddende i Danmark for at kunne få en konto og bonus hos Bet365.

Du skal huske at gøre krav på din bonus indenfor 30 dage efter, at du har oprettet din konto. Bet365 spørger dig dog, når du opretter dig, så dette er let at gøre.

Du skal bruge din bonus indenfor 60 dage efter, at du har modtaget den. Væddemålkreditter skal bruges til minimum odds 1,20, og de kan bruges på både prematch og liveodds.  Ligeså snart du har brugt alle dine væddemålskreditter kan eventuelle gevinster hæves med det samme.

Det er værd at bemærke, at du kun får nettogevinster udbetalt ved spil fra væddemålskreditter. Det vil sige, at du ikke får indskuddet udbetalt men kun selve gevinsten. Hvis du spiller 100 kroner til odds 1,50, vil det betyde, at du får 50 kroner tilbage. Udregningen er således: (indskud x odds) – indskud eller (100×1,50)-100.

 

Få NFL stream i fuld skærm

Det eneste minus ved NFL stream hos Bet365 er, at du ikke kan vælge fuld skærm hos bookmakeren. Dette er der dog råd for, og du skal ikke have ret meget teknisk snilde for at kunne lave fuld skærm på dit NFL stream.

Grunden til, at du ikke kan streame NFL i fuld skærm uden lidt snyd er, at Bet365 har købt den billigste licens, hvilket altså begrænser størrelsen på afspilleren.

For at få fuld skærm skal du blot tilføje et plugin til din browser, der tillader NFL stream i fuld størrelse. Dette kan du let gøre hos både Firefox, Chrome og Safari. Disse går ind og laver en ændring på afspilleren, og kan få den i fuld størrelse.

Hvis du søger på ”Bet365” eller ”full screen” i plugins, vil du få en masse forslag, og så går det ellers af sig selv derfra. Det eneste problem er, at kvaliteten falder en lille smule, når du går i fuld skærm. Dette er dog ikke noget, der for alvor irriterer.

 

Stream masser af anden sport udover NFL

Udover NFL stream er der hos bet365 også et hav af andre sportsbegivenheder, du kan streame gratis. Bookmakeren har flere rettigheder end nogle andre, og det hele kan streames gratis under samme betingelser som NFL.

Hos Bet365 finder du blandt andet gratis streams af følgende sportsbegivenheder:

 • Italiensk Serie A (fodbold)
 • Spanske La Liga (fodbold)
 • Tyrkiske Superlig (fodbold)
 • Amerikanske MLS (fodbold)
 • Wimbledon (tennis)
 • US Open (tennis)
 • Australian Open (tennis)
 • French Open (tennis)
 • NBA (basketball)
 • NHL (ishockey)
 • Alle håndboldslutrunder for mænd og kvinder

Derudover har bookmakeren rettighederne til et hav af mindre fodboldligaer fra hele verden. Du kan også livestreame massevis af tennisturneringer fra både herre -og kvindesiden. Volleyball, badminton, vintersport, basketball og dart er også blandt de fede sportsgrene, du kan streame gratis hos bookmakeren.

Kort sagt får du ved blot at have én øre på din konto adgang til meget mere gratis og lovlig livestreaming end på nogle andre streamingtjenester i verden.

 

Stream NFL på Gamepass

Et (meget dyrt) alternativ til NFL stream på Bet365 er NFL’s egen streamingtjeneste, NFL Gamepass. Her får du også adgang til alle kampene fra verdens fedeste sportsliga i høj kvalitet. Gamepass giver en bedre oplevelse end NFL stream på Bet365, men prisen er også derefter.

Det koster hele 1.880 kroner at få adgang til NFL Gamepass, hvis du vil kunne streame alle sæsonens NFL-kampe. Hvis man ser rigtig mange kampe, er det en fair pris, men det er mange penge uanset hvad. Især hvis man er typen, der også allerede betaler for at kunne se sport på Viaplay, Discovery Plus og TV2 Play. Det kan hurtigt løbe op, og derfor er det at foretrække med det gratis NFL stream fra Bet365 for mange folk.

 

Prøv livebetting under dit NFL-stream

Udover at have NFL stream i topklasse er Bet365 også kendt for sin livebetting. Når du sidder og nyder dit NFL stream, kan du passende livebette på kampen også. Især fordi du også får den værdifulde odds bonus.

Bet365 har nogle af de højeste odds på NFL, både før og under kampene, og det er en sjov måde at få lidt ekstra action, når du alligevel sidder og ser kampen live.

 

Livestream NFL gratis på bet365 her >>

OVERSIGT

Scroll to Top