Oddsforslag: FCK spiller dårligt - men mod tamme svenskere skal de nok sætte sig igennem

The perfect guide to the casino

Oddsforslag: FCK spiller dårligt – men mod tamme svenskere skal de nok sætte sig igennem

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . IFK Gåoteborg – FC København – FC København vinder i ordinær tid

– FCK er i år meget langt fra det FCK, som vi normalt kender. Holdet blev distanceret med 14 point af FC Midtjylland i sidste sæsons Superliga, hvor de dengang forsvarende mestre endda måtte kæmpe hårdt for blot at få sølvmedaljer. Og i den nye sæson lagde Ståle Solbakkens tropper fra land med 2-3 ude mod OB efter en katastrofe af en første halvleg, som fynboerne vandt 3-0 (Du kan se alle målene fra kampen på videoen øverst på siden).

– Når sidste sæson alligevel nogenlunde kunne godkendes, var det til gengæld for præstationerne i Europa. Det kiksede ganske vist med at komme i Champions Leagues gruppespil, men holdet kom videre fra Europa Leagues gruppespil og slog dernæst både Celtic og Istanbul Basaksehir ud, inden det blev til et knebent – men trods alt fortjent – nederlag til Manchester United i kvartfinalen. Det var første gang nogensinde, FCK kom så langt i en europæisk turnering.

– Netop den europæiske erfaring kan sagtens blive afgørende i denne kamp, som spilles bedst af en. Det giver en noget anden dynamik, når der spilles bedst af to halvlege i stedet for de normale fire, hvor udeholdet godt kan leve med et lille nederlag i første kamp. Her ryger man ud, hvis man taber, så FCK skal i den grad være klar fra start.

– Historisk er IFK Göteborg faktisk en mere succesfuld klub på europæisk plan end deres danske modstandere. De har vundet UEFA Cup’en – forløberen til Europa League – to gange. Men det var sandt at sige i en anden tid, for deres titler ligger helt tilbage til 1982 og 1987.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Dagens IFK-hold er dog meget langt fra fordums styrke. De er med i kvalifikationen til Europa League, fordi det lykkedes at vinde Svenska Cupen med en finalesejr over Jon Dahl Tomassons Malmö FF.

– I Allsvenskan går det til gengæld ikke ret godt. Det lykkedes ganske vist at vinde 3-0 hjemme over bundproppen Falkenberg, men det var blot den tredje ligasejr i denne sæson, og inden da havde klubben spillet 14 kampe uden fuld gevinst med det resultat, at holdet er betænkeligt tæt på bundzonen.

– De dårlige resultater har da også betydet, at klubben har fyret træneren og i stedet ansat Roland Nilsson, der har en lidt fjern og temmelig kort fortid som træner for netop FCK. Han siger ganske vist, at han ikke har behov for at hævne sig på FCK, men det skal man ikke tro på. Det ville passe ham glimrende at sende sin gamle klub ud af turneringen.

– Det tror vi dog ikke, at han kan. IFK Göteborg har ganske enkelt ikke styrke til at kunne true deres modstandere. De spiller dog rigtigt mange kampe uafgjort, og det tyder trods alt på, at forsvaret ikke er så dårligt endda. Derfor kan man også spekulere i en kamp med få mål. Onsidebetting giver odds 1,80 på sejr til FCK efter ordinær tid, og det prøver vi at gå efter.

Spilletidspunkt: Torsdag kl. 18.00

Sådan ligger de

IFK Göteborg nummer 12 i Allsvenskan (V3 U12 T6)
FCK nummer 8 i Superligaen (V0 U0 T1) – sidste sæson: nummer to (V21 U5 T10)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,80

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 270 kroner

Overskud: 120 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top