The perfect guide to the casino

Jacob Risgaards guldtank bugner: Største overskud nogensinde

Jacob Risgaard er blevet en lille seerfavorit i ‘Løvernes Hule’, og det med forretning har han helt styr på. Coolshop har nemlig netop præstenteret firmaets største overskud nogensinde.

Det går rigtig godt for Coolshop og Jacob Risgaard. Firmaet buldrer derud af, og det kan ses på regnskabet i den virksomhed som Løvens Hule-dommeren grundlagde.

Coolshops nærmer sig halvanden milliard kroner, og overskuddet er større end nogensinde før. Det kan man se i det netop offentliggjorte regnskab for firmaet bagved Coolshop, Entertainment Trading A/S.

Omsætningen var på 1,429 milliarder kroner, og resultatet før skat blev et overskud på hele 91.550.000 kroner. Egenkapitalen er også vokset, og den er nu på 187 millioner kroner.

Den primære grund til den imponerende vækst er, at firmaet nu sælger mere end nogensinde før udenfor Danmarks grænser. Der er altså vokseværk i Coolshop.

Ifølge ugebladet Se&Hør har hans selskab JR Holding en formue på 30 mio. kr – i det seneste regnskabsår havde han et overskud på fire millioner kroner.

KLIK HER OG SE HVOR RIG JESPER BUCH ER!

OVERSIGT

Scroll to Top