Brøndby går all-in for Pentz: Forhandlinger om permanent aftale i gang!

The perfect guide to the casino

Brøndby går all-in for Pentz: Forhandlinger om permanent aftale i gang!

Efter en imponerende debutsæson i Brøndby-trøjen, har den østrigske målmand Patrick Pentz fanget klubbens fulde opmærksomhed. Derfor er forhandlingerne om en permanent aftale nu i gang.

Pentz kom til Brøndby på en lejeaftale fra Bayer Leverkusen sidste sommer, og siden har han gjort sig bemærket med stærke præstationer. Han har hurtigt etableret sig som en af Superligaens bedste målmænd og har vundet fansenes hjerter med sin passion og dedikation.

Brøndby ønsker at sikre Pentz’ fremtid i klubben, og derfor er de nu i dialog med både ham og Bayer Leverkusen ifølge bold.dk. Forhandlingerne handler om både de personlige betingelser i en permanent kontrakt og en transfersum til den tyske klub.

Læs også: FCK jagter Brøndby-stjerne

Bayer Leverkusen kræver angiveligt i niveauet 2,5 til 3 millioner euro for at slippe Pentz nu. Det er en betydelig sum, men Brøndby har vist i de seneste år, at de er villige til at investere i profiler til startelleveren.

Der er ingen garanti for, at en aftale kan nås, men det er et positivt signal, at forhandlingerne er i gang. Brøndby-fansene kan derfor håbe på, at Pentz bliver i klubben i lang tid.

Pentz har spillet 28 kampe for Brøndby i denne sæson og har holdt 11 clean sheets. Han har haft en stor andel i Brøndbys succes i Superligaen.

Det er spændende tider for Brøndby og Pentz, og de kommende uger vil vise, om det lykkes at nå til enighed om en permanent aftale.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top