The perfect guide to the casino

Nottingham Forest – Manchester City: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [28/04/2023]

Nottingham Forest tager imod Manchester City i en spændende Premier League-kamp.

Nottingham Forest, ledet af den karismatiske Nuno Herlander Simões Espírito Santo, skal forsøge at forsvare deres hjemmebane, The City Ground, mod styrken fra Manchester City. Begge hold er en del af Premier Leagues elite, og denne kamp, der spilles den 28. april klokken 17:30 dansk tid, er et opgør, der kan afgøre, hvordan sæsonen slutter for begge hold.

Spilforslag: Dobbeltchance – Uafgjort eller Manchester City

Spilforslag: Dobbeltchance – Uafgjort eller Manchester City. Med Manchester Citys imponerende præstationer på udebane i denne sæson, er det svært at se en anden udfald end en uafgjort eller en sejr til Manchester City. Spil nu på Bet365

Hvem: Nottingham Forest – Manchester City
Hvad: Premier League
Hvor: The City Ground
Hvornår: Søndag den 28. april kl. 17:30
Spilforslag: Dobbeltchance: Uafgjort eller Manchester City – Spil nu på Bet365

Sæsonindsats og nuværende placering

Nottingham Forest har haft en udfordrende sæson i Premier League. Efter 34 kampe er holdet placeret på 17. pladsen med syv sejre, ni uafgjorte og 18 nederlag. De har scoret 42 mål og indkasseret 60. Forests præstationer på hjemmebane har været middelmådige med fem sejre, fem uafgjorte og syv nederlag ud af 17 hjemmekampe.

På den anden side er Manchester City i storform og ligger på en solid andenplads efter 33 kampe, med 23 sejre, syv uafgjorte og kun tre nederlag. City har scoret imponerende 80 mål og indkasseret kun 32. På udebane har City vundet 11 ud af 16 kampe, med kun to uafgjorte og tre nederlag.

“Vi er klar til at kæmpe mod Manchester City. Vi ved, at det bliver en hård kamp, men vi er forberedt og vil give dem kamp til stregen,” udtaler Nottingham Forests manager, Nuno Herlander Simões Espírito Santo.

Form og tidligere møder

Forud for denne kamp har Nottingham Forest en sejr og fire nederlag i deres seneste fem kampe, herunder et 2-0 nederlag til Everton i deres seneste opgør. På hjemmebane har de vundet en og tabt to ud af deres seneste fem kampe.

Manchester City kommer ind i denne kamp med fire sejre og et nederlag i deres seneste fem kampe. De vandt deres seneste kamp mod Brighton med 4-0. På udebane har City vundet en og tabt en ud af deres seneste fem kampe.

I deres seneste fem indbyrdes opgør har Manchester City vundet tre, mens de resterende to kampe er endt uafgjort. Det seneste opgør mellem de to hold endte med en dominerende 6-0 sejr til Manchester City.

Nøglespillerprofil: A. Elanga

A. Elanga, den 22-årige angriber fra Sverige, er Nottingham Forests nøglespiller. Han har gjort sig bemærket i denne sæson med fem mål og otte assists i 36 optrædener. “Jeg er klar til at give alt for holdet i denne kamp. Vi ved, at det bliver svært, men vi er forberedt og vil kæmpe til sidste fløjt,” udtaler Elanga forud for kampen.

Karantæner

Nottingham Forest: Ingen

Manchester City: Ingen

Skader

Nottingham Forest: Taiwo Awoniyi (Muskel skade), Willy Boly (Muskel skade)

Manchester City: Kayky (Korsbåndsskade)

Forventede Startopstillinger

Nottingham Forest: 4-1-4-1
M. Turner – H. Toffolo, Murillo, N. Williams, O. Aina – Danilo, M. Gibbs-White, N. Domínguez, O. Mangala, R. Yates – A. Elanga

Manchester City: 4-2-3-1
Ederson – J. Gvardiol, K. Walker, M. Akanji, Rúben Dias – Bernardo Silva, J. Grealish, M. Kovačić, P. Foden, Rodri – J. Álvarez

Gør klar til en spændende Premier League-kamp mellem Nottingham Forest og Manchester City på The City Ground, søndag den 28. april kl. 17:30. Det er et opgør, der kan have stor indflydelse på begge holds sæsonudgang.

Premier League live stream

Du kan se kampe fra Premier League via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste engelske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Premier League og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream Premier League*
Se Premier League via live streaming
Først skal du oprette en konto hos bet365 for at kunne se live streaming samt oddse på Premier League.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!
2. Herefter Opret konto / log ind
3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto
4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen
5. Vælg så din kamp fra Premier League

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Premier League – KLIK HER!

Regler og vilkår for at se Premier League via stream
Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på Premier League hos bet365 – KLIK HER!

Se Premier League i Danmark
Du kan se flere af Premier League-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Premier League direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Premier Leagues historie – kort
Historisk set har Manchester United vundet flest titler med hele 20 af slagsen. Liverpool kommer lige efter med 19. I de senere år har Manchester City dog været dominerende i Premier League og har taget de seneste tre mesterskaber.

Spilletider og kamptidspunkter i Premier League
Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

OVERSIGT

Scroll to Top