Gode Vallys-nyheder for Brøndby inden topbrag

The perfect guide to the casino

Gode Vallys-nyheder for Brøndby inden topbrag

Brøndby-profilen Nicolai Vallys er tilbage på træningsbanen efter en skade og klar til søndagens topkamp mod FC Midtjylland. Det bekræfter Brøndby-træner Jesper Sørensen.

Vallys missede opgøret mod FC Nordsjælland i søndags grundet en skade, han pådrog sig på træning i sidste uge. Men han var tilbage i aktion i dag, og Jesper Sørensen er sikker på, at han er klar til den afgørende kamp mod FCM.

“Det var dejligt at se Vallys tilbage på banen,” siger Jesper Sørensen til Bold.dk.  “Han havde et par udfordringer, men det var planlagt, at han skulle trække sig ud et kvarter før slutningen. Han skal nu have et par gode træningsdage inden søndagens kamp.”

Læs også: FCN-bøller overfaldt Brøndbyfans

Brøndby har alle spillere til rådighed bortset fra Mathias Kvistgaarden og Frederik Alves, der er ude med langvarige skader. Stemningen i truppen er god, og de er fyldt med selvtillid efter at have besejret FCM i alle tre indbyrdes opgør i denne sæson.

“Vi har en god tro på, at vi kan vinde i Herning,” siger Jesper Sørensen. “Vi har vist, at vi kan slå dem, og vi er klar til at give alt for at tage tre point med hjem.”

Topopgøret fløjtes i gang på søndag kl. 18.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top