FCK snupper førstepladsen med dramatisk derbysejr over Brøndby

I et nervepirrende derby på Brøndby Stadion lykkedes det for FCK at vende 1-0 til en 3-1-sejr og dermed overtage førstepladsen i Superligaen.

Brøndby startede bedst og tog føringen efter 31 minutter ved Nicolai Vallys. Men FCK kom tilbage kort før pausen, da Kevin Diks udlignede.

I anden halvleg var det FCK, der tog kontrol over kampen. Mohamed Elyounoussi bragte dem foran med et flot mål i det 54. minut. I de døende minutter begik Kevin Tshiembe straffespark, som Kevin Diks lukkede og slukkede på.

Brøndby pressede hårdt på i slutningen af kampen, men formåede ikke at score.

Med sejren har FCK nu et godt udgangspunkt for at vinde Superligaen. FCM kan dog komme op på siden af FCK, hvis de vinder over AGF i aften, mens FCN kan komme inden for to point fra førstepladsen, hvis de vinder over Silkeborg.