Tøfting raser: "Brøndby blev snydt!"

The perfect guide to the casino

Tøfting raser: “Brøndby blev snydt!”

Brøndby IF led et skuffende nederlag i søndagens topopgør mod FC København, og nu raser Tipsbladets Stig Tøfting over en VAR-afgørelse, der kostede Brøndby et straffespark.

Efter 74 minutter var der straffespark til Brøndby, da Sebastian Sebulonsen blev væltet i feltet af Elias Jelert. Dommer Jakob Kehlet pegede straks på pletten, men efter et VAR-tjek blev kendelsen ændret til frispark.

Tøfting er rasende over VAR-afgørelsen og mener, at Brøndby blev snydt.

Læs også: Neestrup håner Sean Klaiber

“Jeg har ikke set noget bevismateriale på, at straffesparket var en klar og åbenlys fejl fra Kehlet,” siger Tøfting til Tipsbladet.dk. “Jeg kan ikke se vertikalt, at det kontaktsted, der er mellem Jelert og Sebulonsen, ikke rammer linjen. Jeg er med på, at Sebulonsens fod er uden for feltet, men derfor kan kontaktstedet godt være inden for.”

Tøfting er frustreret over, at VAR-systemet ikke kunne finde en “rygende pistol” i situationen.

“Jeg forstår ikke, at man så hurtigt kan påstå, at det var en klar og åbenlys fejl. Jeg vil ikke sige, jeg er rystet, men jeg er meget uforstående. Jeg så på intet tidspunkt det, der skulle være den rygende pistol i forhold til, at det var en klar fejl af Jakob Kehlet.”

Tøftings raseri over VAR-afgørelsen er blot endnu et eksempel på den frustration, der hersker i Brøndby-lejren efter nederlaget til FC København. Nederlaget bringer FCK tilbage på førstepladsen i Superligaen, og Brøndbys mesterskabsdrømme er nu i fare.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top