Neestrup håner Sean Klaiber

The perfect guide to the casino

Neestrup håner Sean Klaiber

FCK-træneren sætter ord på den tumult, der opstod i derbyet, da Sean Klaiber lagde sig i græsset inde på banen. I en små-hånende tone kommenterer han på, hvorfor lige netop Sean Klaiber fik sådan en kommentar med på vejen.

I slutningen af første halvleg i søndagens derby lagde Brøndby-profilen Sean Klaiber sig i græsset for at blive skiftet ud, men han valgte at lægge sig lige foran FCK’s tekniske felt og var akkurat inde på banen.

Det var Jacob Neestrup ikke tilfreds med, og efter kampen forklarede han, at han bad Klaiber rykke sig, da han tidligere i sæsonen havde klaget over FCK-spillere, der lagde sig ned.

Det er måske også derfor – og det er ikke for at vise disrespekt, for jeg kan godt se, at han (Klaiber, red.) er skadet, og jeg ønsker ingen spillere skadet – men det er klart, at når du har haft – og det er fair nok – snudeskaftet så langt fremme, som han havde i Parken til forrige derby, og ‘at vores spillere ligger ned’, og han gerne vil være tough guy, så er det jo fair nok, at jeg beder manden om at rykke en halv meter ud, når han nu ligger der siger Neestrup til Bold.dk

Læs også: Jesper Sørensen tordner mod KEP i studiet

Neestrup nævnte også, at han ikke mente, at Klaiber var skadet, da han lagde sig i græsset.

“Jeg kan konstatere, at han lå en halv meter fra sidelinjen, og så var det da passende,” sagde han.

Situationen resulterede i et rødt kort til Brøndbys Martin Retov, som skubbede FCK’s Elias Jelert.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top