FCM triumferer i Parken: Guldkampen spidset til efter dramatisk 2-1 sejr!

I en nervepirrende kamp fyldt med fejl og VAR-drama lykkedes det FC Midtjylland at besejre FC København 2-1 i Parken. Sejren sender midtjyderne op på førstepladsen i Superligaen med kun to runder tilbage af sæsonen.

Det var et opgør præget af anspændthed fra start. Begge hold vidste, at sejren var afgørende for guldkampen, og det afspejlede sig i intensiteten på banen.

Allerede efter 42 sekunder fik FCK en kæmpe chance, da Orri Oskarsson var alene foran mål, men Fraisl i FCM-målet reddede flot. Hjemmeholdet dominerede spillet, men formåede ikke at omsætte chancerne til mål.

Midtjyderne ventede tålmodigt på deres chance, og den kom efter 23 minutter. En grov fejl fra Kamil Grabara i FCK-målet gav Franculino Dju en nem scoring, og gæsterne bragte sig foran 1-0.

Få minutter senere var dramaet i fuld gang igen. En afslutning fra William Clem ramte overliggeren, og bolden hoppede tilbage til Oskarsson, der scorede. Men målet blev annulleret for offside.

FCK var rystet, og midtjyderne udnyttede situationen. En fejl fra Denis Vavro sendte bolden til Dario Osorio, der hurtigt spillede videre til Franculino, som assisterede Charles til en sikker scoring. 2-0 til FCM inden pausen.

Efter pausen forsøgte FCK at komme tilbage i kampen, men midtjyderne forsvarede heroisk. De fik dog et par skrækøjeblikke, da Oskarsson misbrugte to store chancer, og Mohamed Elyounoussi appellerede forgæves for et straffespark.

FCK fik dog et glimt af håb, da Viktor Bak begik et straffespark i feltet. Diogo Goncalves scorede sikkert fra pletten, og spændingen var tilbage.

Men dramaet var ikke slut. Cho Gue-sung fik et direkte rødt kort for en hård tackling, men VAR greb ind og annullerede udvisningen.

FCM holdt stand i de sidste minutter, og sikrede dermed en vigtig sejr.

Kampens afgørende øjeblikke:

23′: Franculino Dju bringer FCM foran efter en fejl fra Kamil Grabara.
35′: Oskarsson scorer for FCK, men målet annulleres for offside.
40′: Charles scorer for FCM efter en assist fra Franculino.
73′: Diogo Goncalves reducerer for FCK på straffespark.
87′: Cho Gue-sung får et rødt kort, men VAR annullerer udvisningen.
FC Midtjylland har nu taget et stort skridt mod guldet.