Jesper Sørensen dropper FCK: Skal i Operaen

The perfect guide to the casino

Jesper Sørensen dropper FCK: Skal i Operaen

Jesper Sørensen har en klar prioritering torsdag aften. I stedet for at følge med i den nervepirrende guldkamp mellem FC København og FC Midtjylland, tager Brøndby-bossen en tur i Pperaen med sine forældre for at se Mozarts “Tryllefløjten”.

Det var en vital sejr mod FC Nordsjælland, der sendte Brøndby tilbage i guldkampen, men Jesper Sørensen lader sig ikke rive med af spændingen. Han har for længst planlagt sin aften, og den indeholder hverken fodbold eller guldmedaljer.

“Jeg skal i operaen og se Tryllefløjten med mine forældre. Det var deres julegave, og jeg glæder mig meget til den oplevelse,” siger Jesper Sørensen med et smil til Bold.dk.

Han erkender dog, at han ikke er helt ligeglad med guldkampen.

Læs også: Rørt Kvistgaarden: “Jeg har ligeså meget kærlighed tilbage til dem”

“Jeg ser helst de spiller uafgjort, så smider de begge point,” siger han.

Brøndby har lånt førstepladsen i tabellen efter sejren over FCN, men den ryger uanset resultatet i kampen mellem FCK og FCM.

På trods af den store kamp om guldet holder Jesper Sørensen fokus på Brøndbys næste opgave, der er mandagens udekamp mod Silkeborg.

“Vi kører mod Søhøjlandet søndag. For vi ved, at det på ingen måder bliver en let opgave at vinde over Silkeborg. Det er et svært sted at spille,” understreger han.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top