Rørt Kvistgaarden: "Jeg har ligeså meget kærlighed tilbage til dem"

The perfect guide to the casino

Rørt Kvistgaarden: “Jeg har ligeså meget kærlighed tilbage til dem”

Mathias Kvistgaarden var tilbage med et brag for Brøndby onsdag aften, da de hentede en vigtig 1-0 sejr over FC Nordsjælland. Den unge midtbanespiller var netop kommet over en skade, og glæden var derfor dobbelt så stor for ham.

“Glæde. Rigtig stor glæde. Både for sejren og mit eget comeback allerede så tidligt i forhold til, hvad vi havde ventet. Så jeg er rigtig glad lige nu,” fortalte Kvistgaard til Discovery+ efter kampen.

Sejren sender Brøndby tilbage på førstepladsen i Superligaen med ét point ned til både FC København og FC Midtjylland, der mødes i Parken i morgen aften. En kamp, som Kvistgaard ser frem til med stor spænding.

“Der er ikke nogen tvivl om, at det bliver rigtig spændende. Jeg glæder mig til at se, hvordan den kamp kommer til at forløbe derinde. Vi har gjort vores nu, og vi er alle sammen sindssygt glade, fordi det var en hårdt tilkæmpet sejr,” sagde han.

Kvistgaardens comeback blev mødt med et stort jubelbrøl fra fansene, da han blev skiftet ind på banen. En kærlighed, som han gengældte med taknemmelighed.

Læs også: Brøndbyfans med nerverne uden på tøjet: “Jeg timer praktiske opgaver med fodbolden for tiden”

“Det er fantastisk, at man på de få år, som man har haft i førsteholdstruppen, gjort et indtryk, der gør, at man betyder så meget. Jeg kan kun sige tak til fansene for den velkomst tilbage. Jeg har ligså meget kærlighed tilbage til dem,” lød det fra Kvistgaarden.

Når det kommer til mesterskabschancen, er der ingen tvivl hos den unge Brøndby-spiller.

“Vi tror stadig på det 100 procent,” understregede Mathias Kvistgaarden.

Næste opgave for Brøndby er mod Silkeborg på udebane.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top