Nadja fra Paradise Hotel i babylykke

The perfect guide to the casino

Nadja fra Paradise Hotel i babylykke

Efter seks års fravær fra det legendariske reality-hotel, er Nadja Hansen klar til at indtage skærmen igen. Nyheden om hendes deltagelse i den kommende sæson af ‘Paradise Hotel’ spreder sig som en steppebrand, og fans verden over kan næsten ikke vente til premieren den 4. juni.

Men vent, der er mere! Nadja, der tidligere har gjort sit navn kendt i ‘Paradise Hotel’-verdenen, har netop delt en glædelig nyhed på sin Instagram-profil. Hun kan nu tilføje endnu en titel til sit CV: moster.

Billeder af den rørende begivenhed, hvor Nadja møder sin niece for første gang, florerer på sociale medier. I et hjertevarmt indlæg beskriver hun øjeblikket som “fantastisk” og “nervepirrende”. “Man er jo bange for at ødelægge hende eller tabe hende,” deler hun med et grin, mens hun udtrykker sine følelser overfor Realityportalen / HER&NU.

Bag denne glade begivenhed står Nadjas storesøster, Natascha Hansen, der har sagt velkommen til sin første lille guldklump. Og med denne familieforøgelse er Nadja nu stolt moster til den nyfødte pige.

Læs også: Jesper Sørensen dropper FCK: Skal i Operaen

Det ser ud til, at Nadja Hansen har masser af spændende begivenheder i vente både på og uden for skærmen. Fans ønsker hende og den lille ny alt det bedste i fremtiden, mens de glæder sig til at følge med i hendes kommende eventyr på ‘Paradise Hotel’.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top