Chok: Xaxi får sparket

The perfect guide to the casino

Chok: Xaxi får sparket

Den spanske fodboldverden er rystet af rygter om, at Xavi Hernandez er på vej ud af Barcelona. Ifølge det catalanske medie RAC1 skal den tidligere midtbanespiller fyres inden for de kommende dage.

Xavi, der overtog trænerposten i november 2021, var oprindeligt stoppet i sommer, men efter en kovending for godt tre uger siden, valgte han at fortsætte.

Men nu ser det ud til, at Xavi’s tid i Barcelona alligevel er ved at rinde ud. RAC1 skriver, at præsident Joan Laporta er meget skuffet over Xavis nedtonede forventninger til den kommende sæson, som skyldes klubbens økonomiske situation.

Læs også: Brøndby-bronze kan forpurre DBU’s planer

Skuffelsen er tilsyneladende så stor, at Barcelona har besluttet at fyre Xavi. Spanske medier som Mundo Deportivo og Sport bekræfter også rygterne om en snarlig fyring, selvom de ikke er helt så kategoriske som RAC1.

Xavi’s mulige afgang kommer som et chok for mange Barcelona-fans, der havde håbet på, at den tidligere legende kunne føre holdet tilbage til toppen af europæisk fodbold.

Det er dog uklart, hvem der skal overtage trænerposten, hvis Xavi forlader Barcelona. Flere potentielle kandidater er nævnt i de spanske medier, men intet er endnu officielt.

Uanset hvem der bliver den nye træner, er det klart, at Barcelona står over for en turbulent periode.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top