Brøndby-bronze kan forpurre DBU's planer

The perfect guide to the casino

Brøndby-bronze kan forpurre DBU’s planer

DBU’s planer for landsholdslejren inden EM i Tyskland er i fare. Hvis Brøndby vinder bronze i Superligaen, skal de spille en ekstra kamp den 31. maj, og det betyder, at de ikke kan stille deres stadion til rådighed for DBU.

Landsholdslejren skal bruges til frivillig træning for udvalgte spillere i dagene 27.-30. maj. Den var oprindeligt planlagt til at finde sted i Brøndby, men nu er Helsingør også en mulighed.

“Vi er nødt til at holde både Helsingør og Brøndby i spil. Vi er der, hvor vi er tvunget til at træffe en endelig beslutning tirsdag efter pinse,” siger Christian Nørkjær, der er chef for herrelandsholdet til Bold.dk

Hvis Brøndby ender på tredjepladsen, skal de spille en “cirkuskamp” mod nummer syv i Superligaen for at afgøre, hvem der skal deltage i Conference League-kvalifikationen. Den kamp spilles den 31. maj på bronzevinderens hjemmebane.

Det betyder, at Brøndby Stadion ikke vil være tilgængeligt for DBU på det tidspunkt. Derfor skal DBU finde et alternativt sted til landsholdslejren.

Helsingør Stadion er et oplagt valg, da det også har de nødvendige faciliteter til at huse landsholdet. Hotel Marienlyst, der ligger i Helsingør, kan også bruges til at indkvartere spillerne.

Læs også: “Bundgaards arbejdsraseri fortjener et kæmpe bifald”

Kasper Hjulmand udtager sin EM-trup den 30. maj. Det kan blive en trup med flere end de tilladte 26 spillere, da han garderer sig i forhold til småskader. Han skal dog melde den endelige trup på 26 spillere ind til UEFA senest den 7. juni.

Landsholdet spiller to testkampe inden EM-slutrunden. Den 5. juni møder de Sverige i Parken, og den 8. juni møder de Norge på Brøndby Stadion.

Det er endnu uvist, hvor landsholdslejren kommer til at finde sted. Men én ting er sikker: DBU skal være fleksibel, da Brøndby-bronzes medalje kan forpurre deres planer.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top