Vind 4100 kr. på Lindstrøm og Napoli: Optakt, odds og forventede startopstillinger

The perfect guide to the casino

Vind 4100 kr. på Lindstrøm og Napoli: Optakt, odds og forventede startopstillinger

Fiorentina og Napoli møder hinanden på Artemio Franchi fredag aften i en fed kamp, hvor der kun er ét point forskel mellem de to hold i Serie A-stillingen. Vores ekspert har lavet et super odds til kampen, der giver hele odds 41. Lav kuponen på Bet365 her.

Optakt

La Viola fulgte op på deres sejr i Conference League-finalen med at slå Monza 2-1 mandag aften, mens Napolis gæster forlængede deres sejrløse stime på hjemmebane mod Bologna, der er på vej i Champions League.

At rette op på nederlaget i Conference League-finalen i 2022-23 er det overordnede mål for Fiorentina i resten af sæsonen. De tæller ned til den 29. maj, hvor de møder græske Olympiacos i finalen. Derefter træder cheftræner Vincenzo Italiano tilbage fra sin stilling.

Også Napoli står over for en udskiftning af cheftræneren til sommer. De forsvarende mestre halter akavet mod målstregen i 2023-24-sæsonen, og en plads i europæisk fodbold næste sæson er ikke i deres egne hænder.

Begge hold kæmper for at slutte sæsonen stærkt af, og kampen forventes at blive tæt. Fiorentina har momentum på deres side efter flere sejre i ligaen, mens Napoli desperat jagter point.

Oddsforslag

Vores ekspert, har lavet den suveræne kupon, eksklusivt til Footy.dks læsere. Du kan få hele 41 gange penge igen, og vinde 4100 kr. på en indsats på blot 100 kr. Spil kuponen her

Skader og forventede startopstillinger

Fiorentina har ingen store skader at bekymre sig om bortset fra angriberen Riccardo Sottil, der er ude med en brækket kraveknogle.

Læs også: Chok: Xaxi får sparket

Napoli mangler derimod angrebsstjernen Victor Osimhen, der døjer med knæproblemer.

Mulig startopstillinger:

Fiorentina: Terraciano; Kayode, Martinez Quarta, Milenkovic, Biraghi; Mandragora, Arthur; Gonzalez, Barak, Castrovilli; Beltran
Napoli: Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Olivera; Cajuste, Lobotka, Anguissa; Politano, Raspadori, Kvaratskhelia
Spådom: Fiorentina 2-1 Napoli

Selvom Osimhen ikke er på toppen, vil hans fravær være et betydeligt slag for Napolis chancer for at bryde deres sejrløse stime. Fiorentina har hjemmebanefordelen og kan forvente at score mål, mens Napolis forsvar på udebane ofte halter bagefter.

Vi tror på et målrigt opgør, der ender 2-2.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top