Brøndby tilbage på førstepladsen efter sejr mod FCN

Brøndby IF er tilbage på førstepladsen efter en nervepirrende 1-0 sejr over FC Nordsjælland onsdag aften. Hjemmeholdet kæmpede hårdt for at holde gæsterne fra Farum på afstand, og sikrede sig tre uvurderlige point i en kamp præget af intensitet og drama.

Det var et jævnbyrdigt opgør i de første minutter, men Brøndby tog teten efter 15 minutter. Nicolai Vallys headede et indlæg fra Jordi Vanlerberghe på tværs af feltet, og Yuito Suzuki stod klar til at sende bolden iskoldt ind i nettet til 1-0.

FC Nordsjælland svarede hurtigt igen med et par farlige angreb, men Brøndbys forsvar holdt stand. Ibrahim Osman var tæt på at udligne med et frækt langskud, der strøg forbi stolpen.

I anden halvleg trak FCN sig gradvist tilbage og overlod mere af spillet til Brøndby. Gæsterne pressede på for en udligning, men Brøndbys defensiv var solid. Osman appellerede for straffespark, men dommer Peter Kjærsgaard vinkede af.

Brøndby var tæt på at lukke kampen med et kontraangreb, men Suzukis afslutning blev reddet af Andreas Hansen. FCN formåede dog aldrig at forcere et gennembrud, og Brøndby kunne juble for en sejr, der sender dem tilbage på førstepladsen i Superligaen.

Med sejren har Brøndby nu 59 point, to mere end FC København og FC Midtjylland, der mødes i Parken i morgen aften. Vinderen af den kamp overtager førstepladsen, mens FCN nu er seks point efter toppen med blot to kampe tilbage.

Det var en dramatisk aften på Brøndby Stadion, og mesterskabsspændingen er nu på sit højeste. Alt kan ske i de sidste to runder, og Brøndby har bestemt ikke sagt sit sidste ord i kampen om guldet.