Thomas Frank rygtes til kæmpe klub

The perfect guide to the casino

Thomas Frank rygtes til kæmpe klub

Manchester Uniteds ledelse overvejer angiveligt Thomas Frank som en mulig afløser for Erik ten Hag, hvis hollænderen mister jobbet.

Ifølge The Telegraph har Frank imponeret Uniteds ledelse med sine resultater i Brentford. Han har ført holdet fra Championship til Premier League og har etableret dem som et solidt hold i den bedste engelske række.

Derudover har Frank et eksisterende forhold til Ineos, medejerne af Manchester United. Han har tidligere arbejdet sammen med Sir Dave Brailsford, director of sport hos Ineos.

Læs også: Thomas Frank: “Hvorfor skulle Brøndby ikke vinde mesterskabet?”

Franks spillestil med høj intensitet og fokus på pres og boldbesiddelse matcher angiveligt Manchester Uniteds ledelses vision for klubbens fremtid. Den danske træner har også en god evne til at udvikle unge spillere, hvilket passer ind i Uniteds ambitioner om at satse på unge talenter i fremtiden.

Der er dog også udfordringer forbundet med Frank. Han har ikke trænet en af de allerstørste klubber i Europa før, og det kan være en bekymring for Uniteds ledelse. Derudover er der rygter om, at andre erfarne managere også er interesserede i jobbet.

Det er uvist, om Frank får jobbet, men han er en stærk kandidat, og hans succes med Brentford og hans forhold til Ineos gør ham til en attraktiv mulighed for Manchester United.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top