Thomas Frank: “Hvorfor skulle Brøndby ikke vinde mesterskabet?”

The perfect guide to the casino

Thomas Frank: “Hvorfor skulle Brøndby ikke vinde mesterskabet?”

Thomas Frank, der i øjeblikket er cheftræner for Brentford i Premier League, har fulgt udviklingen i Superligaen med stor interesse. Han er specielt imponeret over Jesper Sørensens arbejde i Brøndby, som han mener har gjort et “virkelig godt” stykke arbejde med at bringe klubben tilbage til toppen af dansk fodbold.

“Jeg er imponeret over hans arbejde med at bringe Brøndby helt op i toppen af Superligaen,” siger Thomas Frank i en samtale med Bold.dk

Han hæfter sig specielt ved, at Sørensen har formået at skabe et solidt og holdbart koncept i Brøndby, selvom sæsonen startede med to nederlag i de tre første kampe. Frank mener, at det viser Sørensens evner som manager og hans evne til at håndtere modgang.

“For sæsonen startede jo ikke så godt med nederlag i to af de tre første kampe,” siger Thomas Frank. “På den baggrund finder jeg det mere imponerende, at Jesper Sørensen har fået samling på tropperne og stablet et solidt og holdbart koncept sammen.”

Læs også: Brøndbys dominans i Årets Profil-kåringen

Trods den tætte topstrid, tror han på, at Brøndby har en god chance for at vinde mesterskabet, da de fører ligaen med et point inden de sidste tre runder.

“Det bliver meget tæt, men hvorfor skulle Brøndby ikke kunne vinde mesterskabet nu, hvor de samtidig fører ligaen,” siger Thomas Frank.

Thomas Frank var selv cheftræner i Brøndby fra 2013 til 2016. Han forlod klubben efter uoverensstemmelser med daværende klubejer Jan Bech Andersen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top