Brøndbys dominans i Årets Profil-kåringen

The perfect guide to the casino

Brøndbys dominans i Årets Profil-kåringen

Brøndby har taget et stærkt greb om Årets Profil-kåringen i Superligaen, hvor hele fire spillere fra Vestegnen pryder top fem. Nicolai Vallys topper listen og kan kalde sig Årets Profil efter en imponerende sæson.

Vallys, der har scoret 11 mål og lavet 8 oplæg i 27 kampe, modtog prisen efter flest stemmer fra sine kolleger i Superligaen. Han er dog ydmyg og fokuserer på holdpræstationerne:

“Der er enormt mange holdpræstationer. Vi vandt inde i Parken og mod FC Midtjylland. Det er ikke individuelle højdepunkter, men det er kampe, jeg husker tilbage på og glæder mig over. Og forhåbentlig så tager vi et par stykker mere,” udtaler Vallys til Spillerforeningen.

Læs også: Vallys får kæmpe hæder

Udover Vallys finder vi Daniel Wass på tredjepladsen, Jacob Rasmussen på fjerdepladsen og Sean Klaiber på femtepladsen. Den eneste spiller fra en anden klub i top fem er Elias Achouri fra FC København, der indtager andenpladsen.

Hverken FC Midtjylland eller FC Nordsjælland, som begge kæmper om guldet med Brøndby og FCK, har spillere repræsenteret i top fem.

På trods af den individuelle anerkendelse drømmer Vallys om et mesterskab på Brøndby Stadion:

“Jeg drømmer om et mesterskab på Brøndby Stadion. Det er det jeg bruger min energi på. Og så drømmer jeg om, at vi vinder derbyet på søndag,” siger Brøndby-profilen.

Brøndbys dominans i Årets Profil-kåringen afspejler en stærk sæson for klubben, og det bliver spændende at se, om de kan holde momentum og sikre sig guldet i de sidste fire runder af Superligaen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top