Mattsson dropper rivalernes kamp: "Jeg går en tur med hunden"

The perfect guide to the casino

Mattsson dropper rivalernes kamp: “Jeg går en tur med hunden”

FC København-profilen Magnus Mattsson vælger en anderledes aftenrutine inden den vigtige kamp mod FC Midtjylland.

I stedet for at følge rivalernes kamp på Brøndby Stadion i aften, tager Mattsson en gåtur med hunden. Han mener, at det er vigtigt at adskille fodbold fra fritid for at præstere bedst muligt.

“Det er individuelt, hvad man gør. For mig er det rart at adskille tingene og søge ro andre steder. Det er den måde, jeg synes, jeg præsterer bedst på,” udtaler Mattsson til bold.dk.

Læs også: Magnus Mattson: “Det var fandeme dejligt!”

Han erkender dog, at han vil blive opmærksom på resultatet af kampen på Brøndby Stadion, men understreger, at hans fokus er rettet mod FC Københavns kamp mod FC Midtjylland i morgen.

“Det bliver en gåtur med hunden, tror jeg. Selvfølgelig registrerer man de andre resultater. Det ville være mærkeligt andet, men det er ikke, fordi jeg går op i, hvordan de andre spiller. Jeg går op i, at vi har en kamp i morgen. Når jeg vågner i morgen, ved jeg selvfølgelig godt, hvordan kampen i aften er endt, men det er overhovedet ikke noget, jeg fokuserer på. Jeg fokuserer på at vinde mod Midtjylland,” siger Mattsson.

FC København og FC Midtjylland ligger side om side i toppen af Superligaen, mens Brøndby og FC Nordsjælland kun er to point efter. Med kun få kampe tilbage er der alt at spille om i kampen om mesterskabet.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top