The perfect guide to the casino

Så store er Danmarks chancer ved Eurovision: Alt hvad du skal vide

Eurovision 2024 er lige om hjørnet, klar til at fylde vores stuer med musik, glitter og spænding. I år afholdes den store sangkonkurrence i Malmö, Sverige, fra den 7. til den 11. maj.

Få odds 2,75 på at Danmark går videre til finalen og hele odds 251 på at Danmark vinder Eurovision 2024. Følg ekspertrådene her i artiklen, og odds på Eurovision her:

Hvem er favoritterne?

Flere lande kæmper om sejren, men bookmakerne peger på en række favoritter:

Kroatien: “Baby Lasagna” af Rim Tim Tagi Dim er en energisk og kaotisk sang med et unikt sceneshow, der kan vinde både seere og juryens hjerter.
Schweiz: “The Code” af The Code er en dramatisk og rørende sang med fokus på historiefortælling, der kan skille sig ud fra mængden.
Italien: “La Noia” af Angelina Mango er en velkomponeret og veludført sang, der kan bringe Italien tilbage på sejrsskamlen efter Måneskins triumf i 2021.
Holland: “Europapa” af Joost Klein er en humoristisk og medrivende sang, der kan blive en af de mest mindeværdige i årets konkurrence.

Hvad med Danmark?

Danmark deltager med sangen “Sand” fremført af SABA. Sangen er en melankolsk ballade, der skiller sig ud fra den generelle tendens til upbeat europop. Det kan være en fordel, da den unikke stil kan fange juryens opmærksomhed. Men det kan også være en ulempe, da den måske ikke appellerer til et bredt publikum.

Hvad siger eksperterne?

Eksperterne er enige om, at det er et tæt løb for Danmark. Nogle mener, at sangen er for melankolsk til at vinde, mens andre tror på, at SABAs talent kan bringe Danmark i finalen. Så det er 50/50. Det giver odds 2,75 på at Danmark går videre til finalen

Hvad kan vi forvente?

Det er umuligt at sige med sikkerhed, hvordan det går for Danmark i Eurovision 2024. Men “Sand” er en smuk og veludført sang, og SABA er en talentfuld artist. Det er derfor en god chance for, at Danmark får en videre plads til finalen.

Husk at du kan se alle sangene og bedømme dem selv på Eurovision.tv og Eurovision på YouTube.

Følg med i Eurovision 2024 og støt Danmark!

Udover favoritterne er der også en række andre deltagere, der kan overraske. Frankrig og Israel står med unikke sange, der kan skabe debat og tiltrække sig opmærksomhed. Sverige, med sin stærke historik i Eurovision, har også en god chance for at ende i top 10.

Uanset hvem der vinder, er Eurovision 2024 garanteret en underholdende og spændende begivenhed.

Få odds 2,75 på at Danmark går videre til finalen og hele odds 251 på at Danmark vinder Eurovision 2024. Find de bedste odds på Eurovision hos Bet365 her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top