Salech bomber videre

Yousef Salech var igen på tavlen for IK Sirius, da de spillede 2-2 mod IFK Göteborg i Allsvenskan torsdag aften. Den tidligere Brøndby-spiller scorede et flot mål, men kunne ikke forhindre Göteborg i at udligne i de døende minutter.

Salech har haft en stærk start på sæsonen i Sverige. Han scorede to mål mod AIK tidligere på måneden, og torsdag aften var han igen på scoringstavlen.

Efter 70 minutter dukkede den 22-årige dansker op på bagerste stolpe og sparkede kuglen i kassen til 2-1. Det lignede dermed en matchvinderrolle for Salech.

Men Göteborg gav sig ikke. Blot fem minutter senere lykkedes det dem at udligne, og dermed endte kampen 2-2.

Sirius indtager nu 10. pladsen i Allsvenskan med 11 point efter ni spillerunder.

Det bliver spændende at se, om Salech kan fortsætte sin målscoring, når Sirius spiller sin næste kamp.

Kampens højdepunkter:

22′: Salech scorer for Sirius
70′: Salech bringer Sirius foran 2-1
75′: Göteborg udligner til 2-2