Derbyfeber: Vind 8100 kr på derbykampen - Se oddsekspertens vilde odds

The perfect guide to the casino

Derbyfeber: Vind 8100 kr på derbykampen – Se oddsekspertens vilde odds

Søndag brager det løs på Brøndby Stadion, når Brøndby og FCK tørner sammen i et nervepirrende derbyopgør, der kan få afgørende betydning for Superligaens mesterskabstitel. Begge hold er i topstriden, og et nederlag til ærkerivalen kan koste dyrt.
Til kampen har Oddsprofit.dks knivskarpe ekspert, Jonas Mortensen, lavet et kanon odds, hvor du kan vinde intet mindre end 8100 kr. på 100 kr.
Få adgang til det suveræne odds her

De blågule har haft en turbulent periode på det seneste med kun én sejr i fem kampe. De har smidt føringen i tre af disse kampe, og nu skal de finde tilbage til vindermentaliteten, hvis de drømmer om guld.

Neestrups mandskab har vundet tre kampe i træk og er tilbage i guldkampen. De har dog haft det svært mod de andre tophold, med kun to sejre i ni kampe. Det skal de ændre på, hvis de skal sikre sig mesterskabet.

Den succesfulde ekspert, Jonas Mortensen fra Oddsprofit.dk er ligeledes ramt af en vild derbyfeber, og har derfor lavet en kanon byg selv kupon til hele 81. Jonas Mortensen har en god track record når det kommer til at give succesfulde spilforslag. Han har hjulpet adskillige følgere på Oddsprofit.dk med at vinde store gevinst, og hans analyser er kendt for at være velunderbyggede og nøje overvejede.
Få adgang til Jonas Mortensen geniale kupon her

Der er altid masser af drama, når Brøndby og FCK mødes, og denne gang er det endnu værre. Et nederlag til en direkte konkurrent kan knuse drømmene om guld, så et uafgjort resultat kan være det mest sandsynlige scenarie.

Læs også: Brøndby-FCK: Optakt, kanon boostodds, startopstillinger og dom over slutresultatet

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top