X-Factor vært chokeret over løn: "Troede jeg ville blive millionær"

The perfect guide to the casino

X-Factor vært chokeret over løn: “Troede jeg ville blive millionær”

Maria Fantino havde forventet en betydelig lønstigning, da hun overtog “X Factor”-værtsrollen fra Sofie Linde. Men til sin store overraskelse var lønnen langt fra den store guldregn, hun havde håbet på.

I DR-podcasten “Du kender typen” fortæller Fantino, at hun både fra folk i sin omgangskreds og fra Sofie Linde selv havde fået indtryk af, at jobbet som “X Factor”-vært var lig med en millionærløn.

“Der var rigtig mange mennesker, som hele tiden havde fingrene nede i mine lommer, og folk blev ved med at snakke om, at ‘Nå, nu hvor du skal lave ‘X Factor’, så er du nok blevet millionær’,” udtaler Fantino i podcasten.

Hun erkender, at hun selv delte denne opfattelse og troede, at man i Danmark, ligesom i Sverige og England, kunne tjene en million som primetime-vært.

Men virkeligheden var en helt anden. Fantinos “X Factor”-løn var så lav, at hun var nødt til at sætte sin pensionsopsparing på pause i et år.

Læs også: Fra realitystjerne til folketingspolitiker: “Slug sæd for at forebygge kræft”

Denne skuffelse fik også hendes kæreste Emil til at foreslå fællesøkonomi, en idé hun oprindeligt tolkede som grådighed. Først senere indså hun, at det var af praktiske årsager.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top