Vilde Salech bombede løs!

Den tidligere Brøndby-spiller Yousef Salech var i storform, da IK Sirius i weekenden hentede en overraskende sejr på 3-0 over AIK Stockholm i Allsvenskan.

Salech, der i de seneste fem kampe ikke havde scoret, nettede to gange i anden halvleg og var dermed en afgørende faktor i Sirius’ triumf.

Første halvleg var præget af forsigtighed fra begge hold, og det var først efter pausen, at målene begyndte at falde. I det 54. minut bragte Oscar Krusner Sirius foran 1-0, og blot ti minutter senere var Salech på pletten for at bringe føringen til 2-0.

Salech scorede efter et klumpspil i feltet, hvor han stod det rigtige sted og kunne sætte bolden i nettet.

I det 74. minut var Salech igen på målscorerlisten. Denne gang udnyttede han en stor fejl fra AIK’s Bersant Celina midt på banen, og efter en hurtig kontra angreb kunne han løbe frit mod mål og score sit andet mål i kampen.

22-årige Yousef Salech forlod Brøndby, da der ikke var udsigt til fast spilletid på førsteholdet, efter en række udlejninger.