Overlegent: Brøndbys U19 drenge klar til semifinalen i stor turnering

The perfect guide to the casino

Overlegent: Brøndbys U19 drenge klar til semifinalen i stor turnering

Brøndby IFs U/19-hold har vist imponerende form i en international turnering i Schweiz, hvor de har sikret sig en plads i semifinalen efter tre sejr i gruppespillet.

Fredag var Brøndbys unge talenter på banen for at kæmpe om gruppesejren, og de leverede en overbevisende præstation. De startede med en sejr på 1-0 over FC Altstätten, hvor Noah Jakobsen scorede det afgørende mål i det 78. minut.

Det beretter fanmediet, 3point.dk, der dækker turneringen tæt.

I den anden kamp mødte Brøndby Middlesbrough, og her gik det mere dramatisk til. Middlesbrough tog føringen efter 22 minutter, men Brøndby kæmpede sig tilbage og udlignede ved Danial Riaz i det 70. minut. Blot tre minutter senere sikrede Bertram Kvist Brøndby sejren med et mål til 2-1.

I den sidste gruppekamp var Olympiakos modstanderen, og Brøndby var fast besluttet på at slutte gruppespillet med en perfekt statistik. De startede stærkt og bragte sig hurtigt foran 1-0 ved Noah Jakobsen. Mathias Werther udvidede føringen til 2-0 i det 31. minut, og i det 87. minut lukkede Noah Jakobsen med sit andet mål i kampen Brøndbys sejr på 4-1.

Med tre sejr i baghånden er Brøndby klar til semifinalen, hvor de skal møde brasilianske Botafogo lørdag klokken 12.00.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top