Drama i Herning: FCM tager sejren i hæsblæsende opgør mod Brøndby

FC Midtjylland leverede en flot præstation og besejrede Brøndby 3-2 i en nervepirrende topkamp på MCH Arena.

MCH Arena stod søndag aften i flammer, da FC Midtjylland og Brøndby IF tørnede sammen i en kamp om guldet. Hjemmeholdet FCM var under pres, da Brøndby inden opgøret havde fire point mere i toppen af 3F Superligaen.

Men FCM var fast besluttet på at vende billedet, og det lykkedes dem i en hæsblæsende kamp fyldt med drama og underholdning.

Henrik Dalsgaard bragte FCM foran med 1-0 efter blot ni minutter, men Brøndby svarede hurtigt igen. Nicolai Vallys brød sin målforbandelse og udlignede til 1-1 tre minutter senere.

Underholdningsværdien var skyhøj, og tempoet var hæsblæsende. Efter 20 minutter kom FCM igen foran på en grov fejl af Sean Klaiber. Dario Osorio udnyttede situationen perfekt og scorede til 2-1.

Brøndby nægtede dog at give op, og ni minutter senere udlignede Ohi Omoijuanfo med et flot mål efter et smukt opspil.

Efter pausen var det FCM, der dominerede kampen. Franculino havde to store chancer, men brændte dem begge. Han fik dog sin revance, da han scorede til 3-2 med cirka et kvarter tilbage af opgøret.

Brøndby pressede hårdt for en udligning i slutfasen, men FCM holdt stand og sikrede sig en vital sejr.

Med sejren har FCM nu kun et point op til Brøndby i tabellen. FCK og FCN lurer også i kulissen, og guldkampen er nu helt åben.