Silkeborg - FC København: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [05/05/2023]

The perfect guide to the casino

Silkeborg – FC København: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [05/05/2023]

Silkeborg i værdig kamp mod FC København i Superligaen: Championship runden på JYSK park.

I den Superliga Championship Rundes sjette spil, står Silkeborg over for FC København i en spændende kamp på hjemmebane på JYSK park. Silkeborg, under ledelse af Kent Nielsen, er ivrige efter at vise deres styrke mod FC København, der også befinder sig i Championship-runden. Kampen finder sted den 5. maj kl. 16:00 dansk tid.

Dobbeltchance: Uafgjort eller FC København

Dobbeltchance: Uafgjort eller FC København. Statistikken taler for et væddemål på uafgjort eller FC København, da FC København har et stærkt udebanespil. Spil nu hos Bet365

Hvem Silkeborg – FC København
Hvad Superliga: Championship Runde
Hvor JYSK park
Hvornår Søndag den 05. Maj kl 16:00
Spilforslag Dobbeltchance: Uafgjort eller FC København – Spil nu hos Bet365

En sæson med op- og nedture

Silkeborg har haft en blandet sæson indtil videre med ni sejre, fem uafgjorte og 13 nederlag i 27 kampe, og de ligger på sjettepladsen. På hjemmebane har de vundet seks ud af 14 kampe, med tre uafgjorte og fem nederlag. FC København, på den anden side, har haft en mere stabil sæson med 16 sejre, fire uafgjorte og syv nederlag, hvilket har placeret dem på andenpladsen. På udebane har de vundet syv ud af 13 kampe, med tre uafgjorte og tre nederlag.

“Vi er klar til at tage imod FC København i en kamp, der vil kræve vores bedste,” siger Silkeborgs manager Kent Nielsen. “Vores hjemmebanepræstationer har været blandede, men vi er beslutsomme om at give vores fans noget at juble over.” Han tilføjer, “FC København er et stærkt hold, men vi er ikke bange for udfordringen.”

Form og tidligere møder

Silkeborg kommer ind i denne kamp med en frisk sejr over FC Midtjylland med en score på 3-0, mens FC København også kommer fra en sejr over Aarhus med 3-2. I deres seneste fem kampe har Silkeborg vundet én og tabt fire, mens FC København har vundet to og tabt tre. I deres seneste fem indbyrdes kampe har Silkeborg vundet to, og FC København har vundet tre, hvilket antyder et tæt opgør.

Nøglespilleren i fokus

Silkeborgs midtbanespiller, A. Klynge, bliver en nøglespiller i dette opgør. Med sine tre mål og fem assists i denne sæson, har den 24-årige dansker været instrumental for Silkeborg. “Jeg er klar til at give alt for holdet i denne vigtige kamp,” siger Klynge. “Vi ved, at det ikke bliver let, men vi er klar til at kæmpe for hvert eneste point.”

Karantæner

Silkeborg: Ingen

FC København: Ingen

Skader

Silkeborg: Alexander Busch (Lyskeskade), Fredrik Carlsen (Ukendt)

FC København: Ingen

Forventede startopstillinger

Silkeborg: 4-3-2-1

N. Larsen – L. Musonda, O. Sonne, R. Østrøm, T. Salquist – A. Klynge, C. McCowatt, M. Brink, P. Mattsson, S. Þórðarson – A. Lind

FC København: 4-3-3

K. Grabara – B. Meling, D. Vavro, E. Jelert, K. Diks – E. Achouri, M. Elyounoussi, R. Falk – A. Cornelius, J. Larsson, O. Óskarsson

Gør dig klar til en nervepirrende kamp mellem Silkeborg og FC København på JYSK park den 5. maj kl. 16:00. Det bliver en kamp fyldt med spænding og intensitet, som du ikke vil gå glip af!

Superligaen live stream

Du kan se kampe fra Superligaen via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste danske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Superligaen og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream Superligaen*

Se Superligaen via live streaming
Først skal du oprette en konto hos bet365 for at kunne se live streaming samt oddse på Superligaen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!

2. Herefter Opret konto / log ind

3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto

4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg så din kamp fra Superligaen

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Superligaen – KLIK HER!

Regler og vilkår for at se Superliga via stream

Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på Superligaen hos bet365 – KLIK HER!

Se Superliga i Danmark

Du kan se flere af Superliga-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Superligaen direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Superligaens historie – kort

Lige nu er der en tæt kamp om mesterskabet i Superligaen mellem Brøndby, FCK og FCM. I 1990’erne var Brøndby meget dominerende i den bedste række, men i de senere år har FCK ofte vist sig som den stærkeste. FC Midtjylland har dog budt de to hold op til dans.

Spilletider og kamptidspunkter i Superligaen

Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe spilles om søndagen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top