Drama: FCK-stjerne om Klaiber: "Han tuder altid"

The perfect guide to the casino

Drama: FCK-stjerne om Klaiber: “Han tuder altid”

Brøndby-backen Sean Klaiber var tydeligt frustreret over kunstgræsbanen på Right to Dream Park efter Brøndbys 1-1-remis mod FC Nordsjælland. Han klagede over, at banen var hård og øm for benene, og at den gjorde det vanskeligt at spille fodbold. Den holdning har FCK-stjernen Elias Achouri ikke til meget overs for.

FCK-profilen Elias Achouri er ikke enig i Klaibers kritik. Han mener, at man som professionel fodboldspiller skal kunne tilpasse sig alle baner, uanset om det er græs eller kunstgræs.

“Nej, det er det samme. Bolden ruller hurtigere, men hvad kan vi gøre. Vi skal bare spille fodbold,” siger Achouri til Bold.dk

Han mener, at det er uprofessionelt at klage over banen efter en kamp.

“Jeg er ligeglad med banen,” siger Achouri. “Jeg synes, det er vigtigere at fokusere på spillet og at give alt, hvad man har.”

Achouri er ikke bleg for at udtrykke sin mening om Klaibers klager. Han mener, at Klaibers tendens til at klage er et tegn på svaghed.

“Jeg er ikke overrasket over ham. Han tuder altid. Bare lad dem tude. Han tuder altid efter kampene. Han snakkede om kunstgræsset, men spil nu bare fodbold.” siger en noget bramfri Achouri.

Læs også: Gode Vallys-nyheder for Brøndby inden topbrag

Det er dog værd at bemærke, at der er en stigende kritik af kunstgræsbaner i dansk fodbold. Nogle spillere og trænere mener, at kunstgræsbaner er mere skadelige for kroppen end græsbane, og at de også giver en dårligere spillopplevelse. Det er et spørgsmål, der sandsynligvis vil blive debatteret i lang tid fremover.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top