Liverpool - Tottenham: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [05/05/2023]

The perfect guide to the casino

Liverpool – Tottenham: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [05/05/2023]

Vi venter i spænding på en intens Premier League kamp mellem Liverpool og Tottenham på Anfield.

Det er et opgør mellem to af Premier Leagues topklubber, når Liverpool, under ledelse af Alejandro Gabriel Bertoldi Delor, tager imod Tottenham på Anfield. Kampen, der er den 36. i sæsonen, finder sted den 5. Maj kl. 17:30 dansk tid.

Dobbeltchance: Liverpool eller uafgjort

Vores spiltip for denne kamp er en dobbeltchance på Liverpool eller uafgjort. Med Liverpools stærke hjemmebaneform, ser dette ud til at være et sikkert bet. Dobbeltchance: Liverpool eller uafgjort. Spil nu hos Bet365

Hvem Liverpool – Tottenham
Hvad Premier League
Hvor Anfield
Hvornår Lørdag den 5. Maj kl. 17:30
Spiltip Dobbeltchance: Liverpool eller uafgjort – Spil nu hos Bet365

De to hold i Premier League

Liverpool sidder på en stærk tredjeplads i Premier League efter 35 kampe, med 22 sejre, 9 uafgjorte og 4 nederlag. De har scoret i alt 77 mål og har lukket 36 ind. På hjemmebane har de vundet 13 ud af 17 kampe, mens de har spillet uafgjort tre gange og tabt en enkelt gang.

Tottenham er på femtepladsen efter 33 kampe, med 18 sejre, 6 uafgjorte og 9 nederlag. De har scoret i alt 67 mål og har lukket 52 ind. På udebane har de vundet 6 ud af 16 kampe, har spillet uafgjort seks gange og har tabt fire gange.

“Vi er klar til at møde Tottenham. Vi har haft en god sæson indtil videre, og vi er fast besluttede på at fortsætte vores stærke form,” udtaler Liverpool manager Alejandro Gabriel Bertoldi Delor.

Holdenes form og indbyrdes opgør

Liverpool går ind til kampen med en formkurve, der viser to sejre og tre nederlag i de seneste fem kampe. I deres seneste kamp spillede de uafgjort 2-2 mod West Ham. Når de spiller på hjemmebane, har de vundet en og tabt to af de seneste fem kampe.

Tottenham har en identisk formkurve med to sejre og tre nederlag i de seneste fem kampe. I deres seneste kamp tabte de 2-3 til Arsenal. På udebane har de ikke vundet nogen af deres seneste fem kampe, hvor de har tabt to.

I de seneste fem indbyrdes opgør mellem de to hold har Liverpool vundet tre gange, mens Tottenham har vundet to gange. I det seneste opgør endte det uafgjort med 2-2.

Nøglespilleren: A. Mac Allister

Liverpools nøglespiller i denne kamp er den 26-årige argentinske midtbanespiller A. Mac Allister. Han har været på banen 48 gange i denne sæson og har scoret 6 mål og leveret 7 assists. “Jeg er spændt på at spille mod Tottenham. Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe holdet til en sejr,” udtaler A. Mac Allister.

Karantæner

Liverpool: Ingen
Tottenham: Ingen

Skader

Liverpool: Ben Doak (Knæoperation), Diogo Jota (Muskelsskade)
Tottenham: Destiny Udogie (Muskelsskade), Oliver Skipp (Knock skade)

Forventede startopstillinger

Liverpool: 4-2-3-1
Alisson Becker – I. Konaté, J. Gomez, T. Alexander-Arnold, V. van Dijk – A. Mac Allister, C. Jones, D. Szoboszlai, H. Elliott, W. Endo – L. Díaz

Tottenham: 4-2-3-1
G. Vicario – B. Davies, C. Romero, M. van de Ven, Pedro Porro – D. Kulusevski, J. Maddison, P. Højbjerg, P. Sarr, Y. Bissouma – Son Heung-Min

Du kan se kampen mellem Liverpool og Tottenham på Anfield den 5. Maj kl. 17:30. Det bliver et opgør mellem to af Premier Leagues topklubber, og det bliver spændende at se, hvem der trækker det længste strå.

Premier League live stream

Du kan se kampe fra Premier League via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste engelske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Premier League og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream Premier League*
Se Premier League via live streaming
Først skal du oprette en konto hos La Liga* for at kunne se live streaming samt oddse på Premier League.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*
2. Herefter Opret konto / log ind
3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto
4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen
5. Vælg så din kamp fra Premier League

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Premier League – KLIK HER!

Regler og vilkår for at se Premier League via stream
Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på Premier League hos bet365 – KLIK HER!*

Se Premier League i Danmark
Du kan se flere af Premier League-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Premier League direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Premier Leagues historie – kort
Historisk set har Manchester United vundet flest titler med hele 20 af slagsen. Liverpool kommer lige efter med 19. I de senere år har Manchester City dog været dominerende i Premier League og har taget de seneste tre mesterskaber.

Spilletider og kamptidspunkter i Premier League
Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top