Manchester City - Wolves: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [04/05/2023]

The perfect guide to the casino

Manchester City – Wolves: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [04/05/2023]

Vi ser frem til en nervepirrende kamp i Premier League mellem Manchester City og Wolves på Etihad Stadium.

Du inviteres til at tage plads på tribunen, når Manchester City, under ledelse af den anerkendte manager Josep Guardiola, går på banen mod Wolves. Vi befinder os i Premier League, og det er den 36. runde af den ordinære sæson, der skal afgøres. Kampen fløjtes i gang den 4. maj 2023 kl. 16:30 dansk tid på Etihad Stadium.

Vinder: Manchester City

Vores spilforslag til denne kamp er en sejr til Manchester City. Med deres imponerende præstationer i denne sæson, ser de ud til at være favoritterne til at vinde denne kamp. – Spil nu på Bet365

Kamp Fakta

Hvem: Manchester City – Wolves
Hvad: Premier League
Hvor: Etihad Stadium
Hvornår: Lørdag den 4. Maj kl. 16:30
Spilforslag: Vinder: Manchester City – Spil nu på Bet365

Holdenes sæson indtil nu

Manchester City har haft en formidabel sæson og ligger på 2. pladsen efter 34 kampe med 24 sejre, syv uafgjorte og tre tabte. De har skabt et solidt målforhold på 82-32. På hjemmebane har de formået at vinde 12 ud af 17 kampe med fem uafgjorte og ingen tabte kampe, hvilket utvivlsomt gør dem til favoritter i denne kamp.

Wolves har haft en blandet sæson og befinder sig på 11. pladsen efter 35 kampe. De har opnået 13 sejre, syv uafgjorte og 15 tabte. De har scoret 48 mål og indkasseret 55. På udebane har de haft det svært med fem sejre, fire uafgjorte og otte tabte kampe ud af 17.

Form & Hoved til Hoved

Manchester City kommer ind til denne kamp på en bølge af momentum efter en 2-0 sejr over Nottingham Forest. De har vundet fire ud af deres sidste fem kampe og har ikke tabt nogen af deres sidste fem hjemmekampe.

Wolves, på den anden side, kommer ind til denne kamp efter en 2-1 sejr over Luton. De har haft det svært i de seneste kampe med kun én sejr og fire tab i deres sidste fem kampe. På udebane har de ingen sejre i deres sidste fem kampe med tre tab.

Manchester City har haft overtaget i de seneste fem opgør mellem de to hold med fire sejre, mens Wolves har vundet én. Dog vandt Wolves deres seneste møde 1-0.

Nøglespiller: Bernardo Silva

Manchester Citys nøglespiller til denne kamp er den 30-årige portugisiske midtbanespiller Bernardo Silva. Med sine 45 optrædener denne sæson har han bidraget med 12 mål og fem assists, hvilket gør ham til en betydelig trussel for Wolves’ forsvar.

Suspensioner

Manchester City: Ingen

Wolves: Ingen

Skader

Manchester City: Ederson (Ukendt), Kayky (Korsbåndsskade)

Wolves: Ingen

Forventede Startopstillinger

Manchester City (5-4-1): S. Ortega – J. Gvardiol, K. Walker, M. Akanji, N. Aké, Rúben Dias – Bernardo Silva, M. Kovačić, P. Foden, Rodri – J. Álvarez

Wolves (3-5-1-1): José Sá – M. Kilman, Nélson Semedo, Toti Gomes – B. Traoré, J. Bellegarde, João Gomes, M. Lemina, Pablo Sarabia, T. Doyle – Matheus Cunha

Forbered dig på en dramatisk kamp, når Manchester City og Wolves mødes på Etihad Stadium den 4. maj 2023 kl. 16:30. Uanset udfaldet, så bliver det en kamp værd at følge.

Premier League live stream

Du kan se kampe fra Premier League via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste engelske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Premier League og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream Premier League
Se Premier League via live streaming
Først skal du oprette en konto hos La Liga for at kunne se live streaming samt oddse på Premier League.

1. Gå til bet365.dkKLIK HER!
2. Herefter Opret konto / log ind
3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto
4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen
5. Vælg så din kamp fra Premier League

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Premier League – KLIK HER!

Regler og vilkår for at se Premier League via stream
Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på Premier League hos bet365KLIK HER!

Se Premier League i Danmark
Du kan se flere af Premier League-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Premier League direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Premier Leagues historie – kort
Historisk set har Manchester United vundet flest titler med hele 20 af slagsen. Liverpool kommer lige efter med 19. I de senere år har Manchester City dog været dominerende i Premier League og har taget de seneste tre mesterskaber.

Spilletider og kamptidspunkter i Premier League
Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top