Det laver Brøndbylegenden Thomas Kahlenberg i dag

The perfect guide to the casino

Det laver Brøndbylegenden Thomas Kahlenberg i dag

Fra fodboldstjerne til succesfuld erhvervsmand og landsholdstræner

Thomas Kahlenberg er et ikon i dansk fodbold. Hans aktive karriere var præget af store præstationer, både i ind- og udland. Han huskes især for sin tid i Brøndby IF, hvor han opnåede legendestatus, men han havde også succesfulde ophold i udlandet hos klubber som franske Auxerre og tyske VfL Wolfsburg. Ved siden af sin imponerende klubkarriere repræsenterede Kahlenberg også Danmark i 47 A-landskampe, hvor han tilmed scorede fem mål.

Efter at have hængt støvlerne op, har Kahlenberg kastet sig over en succesfuld karriere som selvstændig erhvervsdrivende. Han er bl.a. medejer af Restaurant Kadeau på Bornholm, der er kendt for sin Michelin-stjerne, og vin-virksomheden “Kahlenberg og Christiansen”.

Kahlenbergs passion for fodbold er dog stadig intakt. Han finder tid til at fungere som assistenttræner for det danske U17-landshold ved siden af sine travle forretningsaktiviteter. Her er han med til at forme fremtidens danske fodboldstjerner og videregive sin store viden og erfaring til den næste generation.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top