Husker du Tivoli-Legenden, Leif Dahlgård? Det laver han i dag

The perfect guide to the casino

Husker du Tivoli-Legenden, Leif Dahlgård? Det laver han i dag

Husker du Dahlgårds Tivoli? Familien, der i 1999 tog Danmark med storm med deres omrejsende tivoli og den efterfølgende dokumentarserie på DR1? Hvad laver de i dag?

Selvom Dahlgårds Tivoli i sin oprindelige form lukkede i 2012, er Leif Dahlgård langt fra gået på pension. Sammen med sin søn Palle driver han nu tre madboder, der serverer pizzaer på festivaler og markeder rundt om i Danmark.

Idéen til pizzaboderne kom fra Leif selv, men det var en rumænsk pige, der gav ham det afgørende tip til den perfekte tomatsauce.

I tivoliets storhedstid var der 45 ansatte under Leif Dahlgårds ledelse. Finanskrisen ramte dog hårdt, og i 2012 var det slut med Dahlgårds Tivoli i sin oprindelige form. Men Leif gav ikke op. Han skiftede fokus til madboder og fortsatte med at bringe glæde til danskerne på en ny måde.

I modsætning til tivoliet, hvor kunderne kunne vælge mellem et væld af forlystelser, tilbyder Leif og Palle nu kun to slags pizzaer. “Folk kan ikke bestemme sig, hvis der er for mange pizzaer at vælge imellem. Det er meget lettere med kun to,” fortæller tivoli-legenden til Euroman.

Vil du dykke ned i historien om Dahlgårds Tivoli og opleve familiens op- og nedture igen? DRs legendariske dokumentarserie kan streames gratis HER: 

Leif Dahlgård har bevist, at man kan tilpasse sig og finde nye veje til succes, selv når den oprindelige forretning lukker. Med sine pizzaboder holder han liv i eventyrlysten og glæden ved at møde mennesker, der kendetegnede Dahlgårds Tivoli.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top