Brøndby nægtede at lade Suzuki forlade Danmark

The perfect guide to the casino

Brøndby nægtede at lade Suzuki forlade Danmark

Yuito Suzuki var en af ​​Brøndbys nøglefigurer i søndagens sejr over FC Midtjylland, hvor han scorede to mål. Men den japanske angriber kunne have befundet sig et helt andet sted, hvis Brøndby havde accepteret en anmodning fra det japanske fodboldforbund.

Forbundet ønskede at udtage Suzuki til de asiatiske U23-mesterskaber, men Brøndby takkede nej. De mente, at Suzuki var for vigtig for dem i den tætte mesterskabskamp, og at han var mere nyttig for dem i Danmark.

“Ja, det ville de gerne,” bekræfter John Møller, head of recruitment om anmodningen fra det japanske fodboldforbund, til Tipsbladet. “Der har vi måttet sige, at han var for vigtg for os i det mesterskabsspil, der ligger nu, og i og med det ikke er officielle datoer, skal vi ikke frigive ham.”

Læs også: Fra Brøndbystjerne til Pizzakonge

Møller forklarer videre, at Brøndby har haft en dialog med det japanske fodboldforbund, Suzuki og hans rådgivere om situationen. De var alle enige om, at det bedste for Suzuki var at blive i Brøndby og fokusere på at hjælpe holdet med at vinde mesterskabet.

“Vi har haft en dialog med det japanske fodboldforbund og Yuito og hans rådgivere om, at vi synes, det rigtige var, at han blev i Brøndby og var med i et vigtigt mesterskabsspil for os,” siger John Møller.

Brøndby IF fortryder næppe beslutningen efter Suzukis imponerende præstation mod FC Midtjylland, hvor han scorede to fantastiske mål.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top