The perfect guide to the casino

Fra Brøndbystjerne til Pizzakonge

44-årige Martin Albrechtsen, den tidligere fodboldspiller med en succesfuld karriere i både ind -og udland, har kastet sig over et nyt eventyr og skabt sig en ny succes: Han er blevet pizzakonge.

Hans pizzeria, Pappa Pizza, der ligger på Vesterbrogade i København, har vundet Just Eats pris for Danmarks bedste pizza. En flot præstation for den nyåbnede restaurant, der beviser, at Albrechtsen har talent for mere end bare fodbold.

Albrechtsen er nok mest kendt for sin succesfulde fodboldkarriere. Han har blandt andet spillet for West Bromwich Albion i Premier League, Brøndby IF i Superligaen og har tilmed repræsenteret Danmark i fire A-landskampe. Han har også deltaget i sæson 24 af “Robinson Ekspeditionen”.

Da Albrechtsens fodboldkarriere lakkede mod enden, besluttede han sig for at kaste sig ud i et nyt eventyr. Han åbnede Pappa Pizza i sommeren 23, og restauranten har hurtigt vundet popularitet.

Læs også: Comeback: Hermansen svarer FCN igen

Pappa Pizza serverer autentiske italienske pizzaer lavet med friske råvarer. De tilbyder også et bredt udvalg af andre italienske retter, herunder pasta og salater.

“Vi tror på, at god mad handler om at bruge friske, kvalitetsråvarer og tilberede dem med kærlighed,” siger Albrechtsen til Se og Hør

Papa Pizza har to forretninger i henholdsvis Vesterbrogade og Amagerbrogade, mens flere forretninger forventes at åbne i løbet af 2024.

OVERSIGT

Scroll to Top