Fulham - Manchester City: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [11/05/2023]

The perfect guide to the casino

Fulham – Manchester City: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [11/05/2023]

Premier League-duellen mellem Fulham og Manchester City er på trapperne.

Det er tid til en ny Premier League-kamp, hvor Fulham på hjemmebanen Craven Cottage tager imod Manchester City. Fulham, under ledelse af Marco Alexandre Saraiva da Silva, vil forsøge at udnytte hjemmebanefordelen mod et stærkt Manchester City-hold. Kampen finder sted den 11. maj 2023 kl. 13:30 dansk tid.

Vinder: Manchester City

Vinder: Manchester City. Manchester City har haft en stærk sæson og er favoritter til at tage sejren i denne kamp. Med deres imponerende statistikker og form er de et godt valg for spillerne. – Spil nu hos Bet365

Kamp Fakta

Hvem Fulham – Manchester City
Hvad Premier League
Hvor Craven Cottage
Hvornår Lørdag den 11. maj kl. 13:30
Spilforslag Vinder: Manchester City – Spil nu på Bet365

bet365

Sæsonens præstationer

Efter 36 kampe ligger Fulham på en 13. plads i Premier League med 12 sejre, 8 uafgjorte og 16 nederlag. Med et målforhold på 51-55 har Fulham haft udfordringer i både offensiven og defensiven. På den anden side har Manchester City efter 35 kampe formået at placere sig på en 2. plads med 25 sejre, 7 uafgjorte og kun 3 nederlag. Med et målforhold på imponerende 87-33 har Manchester City været dominerende i begge ender af banen.

Med kun et par kampe tilbage er det vigtigt for begge hold at sikre de sidste point. En sejr for Fulham kan være med til at sikre en højere placering og for Manchester City kan en sejr være afgørende for at holde trit med topholdet i Premier League.

Fulham har i denne sæson spillet 18 hjemmekampe, hvoraf de har vundet 9, spillet uafgjort i 2 og tabt 7. På den anden side har Manchester City spillet 17 udekampe, hvoraf de har vundet 12, spillet uafgjort i 2 og tabt 3.

Form & Indbyrdes Møder

Fulham har haft det svært i deres seneste fem kampe med kun en sejr og fire nederlag, mens Manchester City er i blændende form med fem sejre i træk. I de seneste fem indbyrdes opgør mellem de to hold har Manchester City været suveræne med fem sejre, mens Fulham ikke er kommet på tavlen.

Nøglespilleren: Rodrigo Muniz

Rodrigo Muniz, 23-årig angriber for Fulham, har været en central figur for holdet i denne sæson. Med 10 mål og 1 assist i 32 optrædener har den brasilianske angriber været afgørende for Fulhams offensiv. Muniz’ målfarlighed og evne til at skabe chancer kan være afgørende for Fulhams chancer i kampen mod Manchester City.

Karantæner

Fulham: Ingen
Manchester City: Ingen

Skader

Fulham: Ingen
Manchester City: Ederson (Ukendt), Kayky (Korsbåndsskade)

Forventede Startopstillinger

Fulham: 4-3-3
B. Leno, A. Robinson, C. Bassey, T. Adarabioyo, T. Castagne, Andreas Pereira, H. Wilson, João Palhinha, A. Iwobi, Rodrigo Muniz, Willian

Manchester City: 4-2-3-1
S. Ortega, J. Gvardiol, K. Walker, M. Akanji, Rúben Dias, Bernardo Silva, P. Foden, Rodri, E. Haaland, J. Doku, J. Álvarez

Premier League live stream

Du kan se kampe fra Premier League via livestreaming hos bet365.dk, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste engelske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365.dk, og så kan du få adgang til både Premier League og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream Premier League*
Se Premier League via live streaming
Først skal du oprette en konto hos La Liga* for at kunne se live streaming samt oddse på Premier League.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*
2. Herefter Opret konto / log ind
3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto
4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen
5. Vælg så din kamp fra Premier League

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365.dk*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Premier League – KLIK HER!*

Regler og vilkår for at se Premier League via stream
Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365.dk*, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på Premier League hos bet365.dk – KLIK HER!*

Se Premier League i Danmark
Du kan se flere af Premier League-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Premier League direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Premier Leagues historie – kort
Historisk set har Manchester United vundet flest titler med hele 20 af slagsen. Liverpool kommer lige efter med 19. I de senere år har Manchester City dog været dominerende i Premier League og har taget de seneste tre mesterskaber.

Spilletider og kamptidspunkter i Premier League
Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top