PSG - Dortmund: Optakt, forventede startopstillinger og oddsforslag

The perfect guide to the casino

PSG – Dortmund: Optakt, forventede startopstillinger og oddsforslag

Paris-klubben har kniven på struben, når de tirsdag aften tager imod Borussia Dortmund i returkampen i Champions League-semifinalen. Franskmændene tabte 1-0 på Signal Iduna Park og skal nu vende resultatet for at holde liv i drømmene om Champions League-titlen.
Få adgang til det suveræn byg selv væddemål til hele odds 34, som Oddsprofits ekspert har lavet her

Optakt

Det var en frustrerende oplevelse for PSG-fansene i sidste uge. Holdet formåede ikke at udnytte deres mange store muligheder, og især Ousmane Dembele havde en aften til glemmebogen mod sin gamle klub. På den anden side viste Dortmunds talisman Niclas Fullkrug, hvordan man er klinisk foran kassen. Efter 36 minutter straffede han PSG’s defensive blunder med en flot scoring, der sender tyskerne til Paris med et forspring.

Derudover kan Dortmund prale af at være turneringens defensive førerhold med hele fem clean sheets i Champions League. Det er et imponerende vidnesbyrd om Dortmund-træner, Edin Terzics organisatoriske evner, og det bliver en stor mundfuld for et PSG-mandskab, der har lukket mål ind i syv kampe på stribe på tværs af alle turneringer.

På trods af den statistik har PSG dog hjemmebanefordelen på sin side. De har ikke tabt på Parc des Princes siden sæsonens åbningskamp, og de jagter nu rekorden som det første hold i turneringens historie, der vender et nederlag i både kvart- og semifinale til en finaleplads.

Det bliver dog ikke nemt. Dortmund er på vej mod et Champions League-slutspil for første gang i flere sæsoner, og Marco Reus’ afskedsshow i weekenden lovede godt for gæsterne. Den tyske veteran brillerede med en scoring og to assists i 5-1-sejren over Augsburg, og han drømmer om at slutte sin Dortmund-karriere af med et brag.

Spændingen er for alvor sat i scene. Kan PSG bryde igennem Dortmunds defensive mur og sikre sig en historisk finaleplads, eller bliver det Marco Reus, der får den perfekte afsked med et Champions League-eventyr?

Skader og holdopstillinger

PSG har lidt et hårdt slag med Lucas Hernandez’ alvorlige knæskade, der sandsynligvis holder ham ude resten af året. Presnel Kimpembe er også ude med en længerevarende skade, så det bliver formentlig unge Lucas Beraldo, der får chancen i midterforsvaret. På den offensive front kan Enrique vælge at bænke Dembele efter hans anonyme præstation i første kamp og i stedet give chancen til Marco Asensio, Lee Kang-in eller Goncalo Ramos.

Dortmund har også haft en del skadesproblemer, men både Julian Ryerson og Sebastien Haller ventes klar til kampen. Karim Adeyemi, der var en trussel i første møde, døjer dog med en mindre skade og er tvivlsom. Hvis han bliver klar, vil han formentlig danne angrebsmakkerpar med turneringens topscorer, Niclas Fullkrug.

Dortmunds forventede startopstilling: Kobel, Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen, Sabitzer, Can, Sancho, Brandt, Adeyemi og Fullkrug

PSG’s forventede startopstilling: Donnarumma, Hakimi, Marquinhos, Beraldo, Mendes, Zaire-Emery, Vitinha, Ruiz, Dembele, Mbappé og Barcola

Oddsforslag

Oddsprofits eksp
ert Jonas Mortensen, har lavet et kanon byg selv væddemål til odds 34(!). Få adgang til kuponen her

Bud på resultatet

Paris Saint-Germain 2-1 Borussia Dortmund (2-2 sammenlagt – PSG vinder efter straffespark)

PSG spildte deres chancer væk i første kamp, men hjemmebanefordelen og den ekstra hviletid op til kampen giver dem håb. Dortmund er dog et farligt hold på kontra, og det bliver en intens kamp, der sagtens kan ende i forlænget spilletid og straffespark. Her tror vi på, at PSG med Kylian Mbappe i front trækker det længste strå og sikrer sig finalepladsen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top