Brøndby klar til en intens kamp mod Silkeborg

The perfect guide to the casino

Brøndby klar til en intens kamp mod Silkeborg

Brøndby tager mandag den 20. maj kl. 16:00 til Silkeborg for at møde Silkeborg IF i næstsidste runde af Superligaen. Kampen spilles på JYSK Park og bliver en afgørende kamp i Brøndbys jagt på mesterskabet.

Cheftræner Jesper Sørensen forventer en svær kamp mod et motiveret Silkeborg-hold, der netop har vundet pokalen.

“Det bliver en svær kamp som altid, når vi spiller derovre. Vi skal udvise krigermentalitet og kombinere det med det spil, vi viste i store dele af kampen mod FC Nordsjælland. Det er dét, der skal give os sejren,” siger Sørensen til klubbens egen hjemmeside.

“Oplægget er, at vi skal ud og se, om vi kan vinde fodboldkampen og give os selv den finale, det er at spille den sidste hjemmekamp med den gulerod foran os, at vi kan blive danske mestre.”

Læs også: Brøndby går all-in for Pentz: Forhandlinger om permanent aftale i gang!

Selvom Silkeborg ikke kæmper om medaljer, forventer Sørensen en intens kamp fra hjemmeholdet.

“De spiller deres sidste hjemmekamp i sæsonen og bliver formentlig fejret for en flot pokaltriumf. Der vil sikkert være rigtig god motivation for at vise sig godt frem mod et Brøndby-hold. Vi bringer selv festen til stadion, så det kommer til at blive en kamp, hvor Silkeborg-spillerne vil sælge sig dyrt, det er jeg helt sikker på,” siger Sørensen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top