FCK ramt af millionunderskud

The perfect guide to the casino

FCK ramt af millionunderskud

Parken Sport & Entertainment, selskabet bag FC København, har offentliggjort et skuffende regnskab for første kvartal af 2024.

Et underskud på 33,4 millioner kroner før skat markerer en markant nedgang sammenlignet med et overskud på 29,8 millioner kroner i samme periode sidste år ifølge selskabet.

Årsagen til det negative resultat peges på manglende transferindtægter. I januar 2023 solgte FCK Victor Kristiansen til Leicester for over 100 millioner kroner, mens vinterens transfervindue i år kun bød på salget af Valdemar Lund til Molde for 10 millioner kroner.

Læs også: FCK: CL-succes tæller ikke – mesterskabet skal vindes!

På trods af det dystre resultat i første kvartal fastholder Parken Sport & Entertainment sin forventning om et overskud for hele året på 250-300 millioner kroner før skat. Denne optimisme baserer sig på bl.a. FC Københavns deltagelse i Europæisk fodbold i den kommende sæson.

For at nå dette mål er det dog afgørende for FCK at sikre sig en plads i Europa. I øjeblikket ligger de på tredjepladsen i Superligaen, men kampen om europæiske pladser er tæt.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top