The perfect guide to the casino

Populært dansk YouTubepar er blevet forældre: Se billederne her

Det populære YouTube-par Jasmin Lind og Mika Schultz har budt en lille pige velkommen til verden! Den 21. april kom parrets datter, Elina, til verden, og de nybagte forældre er fyldt med glæde. Se billederne nederst i artiklen.

På Instagram har både Jasmin og Mika delt rørende billeder af deres lille nyfødte datter. Jasmin skriver: “Min mest dyrebare skat, glæder mig så utroligt meget til at være din mor resten af mit liv! Tak Gud for vores skønne Elina.”

Også Mika er fyldt med stolthed og taknemmelighed. Han skriver: “Jeg er den LYKKELIGSTE far på jorden! Elina er den største velsignelse, hun er dejlig, sød og simpelthen det smukkeste jeg har set.” Han hylder også Jasmin for hendes styrke under fødslen: “Jeg er så stolt af Jasmin, hun klarede det SÅ godt, fuldstændig vanvittigt hvad kvinder skal gå igennem. “Resten af livet er forandret nu, og jeg glæder mig kun til at prøve at være den bedste farmand.”

Parret har delt en række billeder af Elina på Instagram, hvor man kan se den lille pige med både lukkede og åbne øjne. Billederne har modtaget tusindvis af likes og lykkeønskninger fra fans og følgere.

Vi ønsker Jasmin og Mika stort tillykke med den lille nyfødte!


 

OVERSIGT

Scroll to Top