The perfect guide to the casino

Odense – Hvidovre: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [28/04/2023]

En kamp med høj intensitet venter os i Superligaens nedrykningsrunde, når Odense tager imod Hvidovre.

I en spændingsfyldt Superliga: Relegation Round kamp, vil Odense hjemme på Nature Energy Park være vært for Hvidovre. Kampen fløjtes i gang kl. 14:00 dansk tid, den 28. april 2023. Begge hold, anført af deres respektive trænere – Søren Krogh for Odense og Hvidovre’s ukendte strateg, vil kæmpe for at sikre vigtige point i denne afgørende fase af sæsonen.

Spilforslag: Dobbeltchance – Uafgjort eller Hvidovre

Dobbeltchance: Uafgjort eller Hvidovre. Baseret på de seneste præstationer og statistikker, er dette vores bedste spilforslag. Spil nu på Bet365.

Hvem Odense – Hvidovre
Hvad Superliga: Nedrykningsrunde
Hvor Nature Energy Park
Hvornår Fredag den 28. april kl. 14:00
Spilforslag Dobbeltchance: Uafgjort eller Hvidovre – Spil nu på Bet365

Sæsonindtryk og placering

Efter 26 kampe i Superligaen befinder Odense sig på en 3. plads med 6 sejre, 8 uafgjorte og 12 nederlag. Med en målscore på 28-38 har de haft en udfordrende sæson. Hjemme på Nature Energy Park har Odense spillet 13 kampe, men har endnu ikke formået at sikre en sejr.

Hvidovre, på den anden side, har haft en endnu hårdere sæson. De ligger på 6. pladsen efter 26 kampe, med kun 3 sejre, 6 uafgjorte og 17 nederlag. På udebane har de formået 2 sejre, 4 uafgjorte og 7 nederlag i deres 13 kampe.

“Vi har haft en hård sæson, men vi er fulde af håb og kampgejst for de kommende kampe. Vi vil give alt, hvad vi har og mere til, for at sikre sejren på vores hjemmebane,” – udtaler Søren Krogh, manager for Odense.

Form og tidligere møder

Odense har haft det svært i deres seneste kampe, med 5 nederlag i træk. Deres seneste kamp var mod Randers FC, hvor kampen endte 2-2.

På den anden side, kom Hvidovre fra en sejr mod Vejle med en slutresultat på 2-1. Dette bragte deres sejre op på 1 ud af de seneste 5 kampe, med 4 nederlag.

Når vi ser på de seneste 5 møder mellem de to hold, har Odense og Hvidovre begge vundet en gang. Den seneste kamp mellem de to hold fandt sted i Odense, hvor Hvidovre vandt med en overbevisende sejr på 5-1.

Nøglespiller: R. Al Hajj

R. Al Hajj, angriber for Odense, vil være en nøglespiller i denne kamp. Den 23-årige svenske angriber har scoret 4 mål og har 5 assists i 28 kampe denne sæson.

“Succes kommer til dem, der arbejder hårdt, og jeg er en af dem. Jeg vil gøre alt for at hjælpe mit hold til sejr i den kommende kamp,” – udtaler R. Al Hajj.

Karantæner

Odense: Ingen
Hvidovre: Magnus Fredslund (Disciplinære point (akkumulerede gule kort))

Skader

Odense: Ingen
Hvidovre: Daniel Stenderup (Brækket hånd), Nicolai Clausen (Ukendt), Simon Makienok (Ukendt)

Forventede Startopstillinger

Odense: 4-4-1-1
M. Hansen – B. Paulsen, F. Helander, L. Owusu, T. Slotsager – A. Manneh, A. Mustafić, F. Tongya, S. Köhler, T. Trybull – R. Al Hajj

Hvidovre: 4-3-3
F. Đukić – A. Iljazovski, M. Kiilerich, M. Nielsen, M. Olsen – C. Jakobsen, J. Gemmer, M. Spelmann – L. Qamili, M. Lindberg, T. Thomsen

Det er tid til at se, hvilket hold der formår at trække det længste strå i denne afgørende kamp i Superligaens nedrykningsrunde. Kampen fløjtes i gang kl. 14:00 dansk tid på Nature Energy Park den 28. april 2023.

Superligaen live stream

Du kan se kampe fra Superligaen via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste danske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Superligaen og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream Superligaen*
Se Superligaen via live streaming
Først skal du oprette en konto hos bet365 for at kunne se live streaming samt oddse på Superligaen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!

2. Herefter Opret konto / log ind

3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto

4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg så din kamp fra Superligaen

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Superligaen – KLIK HER!

Regler og vilkår for at se Superliga via stream
Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på Superligaen hos bet365 – KLIK HER!

Se Superliga i Danmark
Du kan se flere af Superliga-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Superligaen direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Superligaens historie – kort
Lige nu er der en tæt kamp om mesterskabet i Superligaen mellem Brøndby, FCK og FCM. I 1990’erne var Brøndby meget dominerende i den bedste række, men i de senere år har FCK ofte vist sig som den stærkeste. FC Midtjylland har dog budt de to hold op til dans.

Spilletider og kamptidspunkter i Superligaen
Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe spilles om søndagen.

OVERSIGT

Scroll to Top