The perfect guide to the casino

Se dokumentaren om “Brøndbypigerne”

I den nye DR-dokumentarserie “Brøndbypigerne” får vi et unikt indblik i livet som ung pigefodboldspiller i Brøndbys talentafdeling. Serien følger Isa, AB, Tilde og resten af U16-DM holdet i deres kamp for at beholde deres plads i klubben og for at nå deres drømme om at blive professionelle fodboldspillere.

Serien viser pigerne både på og uden for banen. Vi ser dem træne hårdt, kæmpe om pladser på holdet og fejre sejre. Men vi ser også de udfordringer, de står over for, både i forhold til fodbolden og i forhold til livet som teenager.

En af de største udfordringer for pigerne er at finde balancen mellem fest og fodbold. De skal lære at prioritere deres træning og deres kampe, hvis de ønsker at nå toppen. Men de skal også have tid til at være unge og have det sjovt.

“Brøndbypigerne” er en inspirerende serie, der viser, at det kræver hårdt arbejde og dedikation at nå sine mål. Serien er også et vigtigt bidrag til at sætte fokus på pigefodbold og til at inspirere piger til at starte med at spille fodbold.

Du kan se dokumentarserien her

OVERSIGT

Scroll to Top