The perfect guide to the casino

Real Betis – Sevilla: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [28/04/2023]

I en tæt kamp i Primera División, står Real Betis klar til at tage imod Sevilla på Estadio Benito Villamarín.

Med Manuel Luis Pellegrini Ripamonti i spidsen for hjemmeholdet, forventes en kamp præget af taktisk snilde og strategisk spil. Begge hold kommer fra Primera División, og braget finder sted på Real Betis’ hjemmebane, Estadio Benito Villamarín. Med kampstart den 28. april kl. 21:00 dansk tid, er der lagt op til en aften i den spanske liga’s tegn.

Dobbeltchance: Uafgjort eller Sevilla

Dobbeltchance: Uafgjort eller Sevilla. Med Sevilla’s seneste præstationer på udebane i mente, og Real Betis’ udfordringer på hjemmebane, er der gode grunde til at overveje en dobbeltchance på uafgjort eller Sevilla. Spil nu hos Bet365

Hvem: Real Betis – Sevilla
Hvad: Primera División
Hvor: Estadio Benito Villamarín
Hvornår: Torsdag den 28. april kl. 21:00
Spilforslag: Dobbeltchance : uafgjort eller Sevilla – Spil nu hos Bet365

Sæsonindtil nu og placering i tabellen

Real Betis har indtil videre i sæsonen spillet 32 kampe og ligger på en syvendeplads i Primera División. Holdet har vundet 12 kampe, spillet 12 uafgjort og tabt otte. Med 40 mål for og 38 mål imod, har Real Betis leveret nogle solide præstationer. På hjemmebane har de spillet 16 kampe, med otte sejre, seks uafgjorte og to nederlag.

Sevilla har også spillet 32 kampe, men ligger på en tolvteplads i ligaen. Holdet har ni sejre, ti uafgjorte og 13 nederlag. Med 41 mål for og 45 mål imod, har Sevilla haft sine udfordringer, men har også vist gode takter. På udebane har de spillet 16 kampe, hvor de har vundet fire, spillet fem uafgjort og tabt syv.

“Vi har haft en hård sæson, men holdet er klar og vil vise, hvad vi er lavet af,” udtaler Manuel Luis Pellegrini Ripamonti, manager for Real Betis. “Vi er stærke på hjemmebane, og det er her, vi skal sætte vores aftryk.”

Form og tidligere indbyrdes opgør

Real Betis kommer fra en sejr over Valencia med en slutresultat på 2-1, mens Sevilla også sejrede i deres seneste kamp mod Mallorca med 2-1. I de sidste fem kampe har Real Betis haft to sejre og tre nederlag, mens Sevilla har haft tre sejre og to nederlag.

I de sidste fem indbyrdes opgør mellem de to hold, har Real Betis vundet to, mens Sevilla har vundet tre. Sidste gang de mødtes, vandt Real Betis med 2-1 på Sevilla’s hjemmebane.

Nøglespilleren: G. Rodríguez

G. Rodríguez er en af de spillere, der kan være afgørende i kampen. Med sine 30 år er den argentinske midtbanespiller en erfaren kriger på banen. Med 24 optrædener i sæsonen, heraf to mål og en assist, kan han være den afgørende faktor i dette opgør.

“Jeg er klar til kampen og vil gøre mit yderste for at hjælpe holdet,” udtaler G. Rodríguez. “Vi skal have point på hjemmebane, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at det lykkes.”

Karantæner

Real Betis: Ingen

Sevilla: Ingen

Skader

Real Betis: Assane Diao (Fysisk ubehag), Isco (Fysisk ubehag), Johnny (Fysisk ubehag), Renato Tapia (Muskelskade), Sokratis (Virus)

Sevilla: Adrià Pedrosa (Muskelskade), Nemanja Gudelj (Knæskade)

Forventede Startopstillinger

Real Betis: 4-4-2
Rui Silva – C. Riad, G. Pezzella, G. Pezzella, Héctor Bellerín – G. Rodríguez, J. Cardoso, Marc Roca, Rodri – Ayoze Pérez, Willian José

Sevilla: 5-3-2
Ø. Nyland – Jesús Navas, Kike Salas, L. Badé, M. Acuña, Sergio Ramos – Fernando, I. Rakitić, L. Ocampos – Isaac Romero, Y. En-Nesyri

Med kickoff den 28. april kl. 21:00 på Estadio Benito Villamarín, er der lagt op til en spændende aften i Primera División. Uanset udfaldet, bliver det et interessant opgør mellem to hold, der begge har noget at spille for.

La Liga live stream

Du kan se kampe fra La Liga via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste spanske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både La Liga og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream La Liga*

Se La Liga via live streaming
Først skal du oprette en konto hos La Liga* for at kunne se live streaming samt oddse på La Liga.

  1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*
  2. Herefter Opret konto / log ind
  3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto
  4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen
  5. Vælg så din kamp fra La Liga

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream La Liga – KLIK HER!*

Regler og vilkår for at se La Liga via stream

Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365*, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på La Liga hos bet365 – KLIK HER!*

Se La Liga i Danmark

Du kan se flere af La Liga-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af La Liga direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

La Ligas historie – kort

Real Madrid og Barcelona har i mange år kørt parløb om mesterskabet i Spanien. Real Madrid har dog vundet flest titler med 35, mens Barcelona har vundet 27 titler. Ligaen er kendetegnet af teknisk god fodbold, der er en fryd for øjet for de fleste fodboldfans.

Spilletider og kamptidspunkter i La Liga

Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

OVERSIGT

Scroll to Top